(Pokerogue)免費線上Pokemon+Roguelite遊戲

751 回覆
86 Like 7 Dislike

兩隻合體淨係計一隻
巴打 想問下無盡Mode 係咪唔會撞到訓練員的?
同埋每十層啲怪有時唔俾捉 係咪無解的

打到150層可以有少少吃力 拎住巨金怪 黑白隻白封面神獸打緊上
點解個個都有神獸 抽極都無
純怪獸 每10層細boss 每50層paradox 每250層無極
細boss可以直接用大師球捉,或者打到紅血/剩一格
真係講運氣,一開始打完classic拎晒啲券抽一隻legend一隻epic
想唔靠運就去無盡捉,1000層打後成日出,我有兩隻冇抽過都捉到可以減cost
無盡MODE係咪冇得復活
定我中左BUG
有得復活可能你未夠lv未有得買
介紹返呢個網好撚好用 http://lawlaw.net/pm/ElementChart.html
睇來中BUG 屌
俾錢買既買唔到 免費既用完冇復活到
冰龍好勁
打到14x基本上佢打晒
岩釘打npc勁好用
因為你換完寵佢地會不停轉寵
係bug server有問題,reddit好多人反映,好似都係手機版多
多謝大家
佢招bouncy water超好用,扣人血同時又會自己血,水打水都可以磨死對手
幾多隻蛋,我4隻全部係小朋友
第一次中佢粒蛋 一抽入魂
你似用家
新遊戲簡寵果到有冇得睇技能效果?
好似無 要自己手動search
烈腿蝗 其實勁係邊?
高攻高速
剋超能力 草系
格鬥 飛行 惡 蟲技
突襲配迎頭夠用
打boss用突襲換一到兩格血
見d stat 唔係好高
以為無用
無盡模式 有啲boss高成100lv 點打….
無盡玩法同classic唔同
淨係主養一隻super carry,所以黃色級別嘅exp balance係完全唔可以拎
前期其他位就係放閃寵放拾荒執果實,又因為完全冇訓練員所以冇錢打 你放採蜜執錢都得
然後有rare candy就比隻carry,就算lv封頂用糖都可以繼續升lv
所以黃級道具優先揀candy jar提升每粒rare candy可以升嘅lv
前期理論上你隻carry點都會喺打細boss前升到頂,如果唔得即係好大機會玩錯咗

如果做足晒都覺得好難升lv,咁可以考慮拎lure香水增加雙打機會打多隻經,或者一開始揀寵時帶埋有pokerus病毒(紫色框)可以傳染其他寵加50%經
中抽蛋卷淨係用得1次?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞