(Pokerogue)免費線上Pokemon+Roguelite遊戲

751 回覆
86 Like 7 Dislike
永遠練死一隻比分散好,道具最好唔好拎exp balance

打完最終50層boss 送10抽,途中3個gym 3抽,如果3個都未打過就計15抽 total 25抽
reddit每日都有人做guide
https://www.reddit.com/r/pokerogue/comments/1da98t2/daily_run_tipsinfo_announcement_june_7th_2024/
影片版會好早就有,文字版通常滯後多幾個鐘
完全跟住所有步驟包括reload就包過
感激
屌你老味boss咁多格血有排打
boss行血成枝溫度計咁唔會打㗎喇
啲怪減傷1500+% 增傷3500+%,打落去連1都顯示唔出
基本上去到2500打後都打唔痛,極限3000,都係走佬/大師球
去到冇得走嘅boss就反擊流/消耗流
無咗中文嘅
搵到了,去咗第2頁

臨到盡頭前最後一隻無極
個新mode有冇多啲獎勵

無盡嘅盡頭
然後又多咗新模式

Call me 披頭4
瘋狂更新
呢隻係咩閃
藍閃 lv2
不過佢多咗mono challenge其實都過癮
限米煮限飯

個無盡爆咗機先改
係咪無咗中文?
setting到㩒一下R
第一個就係
好多都只係得一種閃
…咁點打全部都係上異常狀態 種子岩醃?
一般都唔打,直接逃跑(run away 逃足)/直接掉精靈球
有啲精靈係特別高捕捉率好易捉,我就會捉 用嚟入商店roll/補給
boss級想要就直接大師球,商店再roll返出嚟

2000中到3000期間又未準備好嘅話 就要你本身隻carry好大力,不過一般都需要有一招係邊打邊加攻/減防,再配道具multi-lens+king's rock flinch對手
如果唔係你打都唔夠佢回得多
打多次classic攞voucher抽shiny up 一隻shiny都冇,部嘢係咪壞撚咗
德政:現在可以喺設定開啟弱點提示

1X 加成為白色

無效為灰色

2X為綠色

新手如我唔駛再去其他網站查弱點等等
講到master ball好易roll咁
真係易㗎,去到3000大師級道具基本齊晒
shiny charm, healing charm, 連DNA合體都基本上滿晒
所以道具上只會剩返大師球同multi-lens 仲有超難出嘅黑洞
大師球仲高weight過multi-lens (24/18) 雖然經驗上係差唔多

閃你最少都起碼S級,即係起碼都有11.1%會升級 (滿級14.3%)
錢都唔會缺,通常最多用3-4個逗號嘅錢就會roll到

題外話
錢上限係5個逗號 9.0q,去到5000 剩返可以買得到嘅道具得返最低級藥水,去到5300-5500到就咩都要錢上限先買到 (即係買唔到)
全部靠roll
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞