(Pokerogue)免費線上Pokemon+Roguelite遊戲

751 回覆
86 Like 7 Dislike
拉帝係可以打到2000幾,係要小心啲無極
爆一次classic就會有
高啲cost 冇訓練員,主要捉閃捉神嘅地方
Reviver seed會唔會一次性
消耗品
還返飄浮比恥鬼
1st: 恥鬼
2nd: 電鬼

之後抽到mega係咪可以照mega
睇reddit話可以,合咗了
同時間只可以激活一種mega
mega耿鬼好啲

我自己合可能會合咗耿鬼+達克來依先
鬼惡屬性幾好,前期訓教仲有用配特性好
同埋最重要有nasty plot強化

留住隻拉帝學技先,學滿技就可以掉達克再合過

不過你都仲有鋼妖,所以其實想點玩都得
驚get錯 我補充少少mega合體
合體前兩隻都係mega,合體後兩隻都會係mega
但係合體後只有第一隻可以自由轉換,第二隻deactivate之後唔可以再activate返
gmax同理

即係如果已經合咗耿鬼+拉帝,咁最多只可以係mega耿鬼+拉帝,唔可以有mega耿鬼+mega拉帝
冇諗過恥鬼合darkrai添,我合咗耿鬼+電鬼,然後過幾round就抽到mega,而家隊嘢係咁樣

拉帝仲有咩技要學?
過到初一過唔到十五
195 ivy 隻mega 烈空坐一拳一隻好撚難打
你隊嘢係點
加油成功在望了
想講玩到而家仲卡緊6v個成就
有冇巴打已經過咗200嗰關 次次打到200都輸其實點打先過到
要leech seed/ salt cure磨死佢,我第一隻過係用奇異龍,再加隻fairy type坦佢技,最好就鋼+fairy type
奇異花*
Flamigo 好撚勁
神奧三聖菇mystical fire 加攻
espathra lumina crash 減防
減防你唔學嚟upgrade都冇所謂
latios本身有luster purge,一層同兩層嘅分別
我本身拉帝egg move有Victini招searing shot 啱啱抽到mystical fire見佢係減對面特攻冇學

我啱啱又抽到splicer解咗電鬼,合咗darkrai了,而家恥鬼+darkrai
Nasty plot
Dark pulse
Dark void
Aura Sphere (egg move)
mystical power sorry
超能力嚟 唔係火技
我會 催眠換shadow ball 鬼格惡,狀態技越後越冇用,會自動回復
dark void我自己生完隻spore 先去check 近代nerf到唔好用 得50命中

mystical power:
https://pokemondb.net/move/mystical-power
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞