(Pokerogue)免費線上Pokemon+Roguelite遊戲

751 回覆
86 Like 7 Dislike
終於過到200好撚感動

剛剛玩傳說蛋中
Endless拎咩開局好
起步好痛苦
單屬單gen 係出嘅寵係咪都係果個屬/果個gen
第一次打 後面升lv好慢 係咪正常?
唔係 只係你限死要用嗰啲
入到去可以照捉其他 不過你丟唔出
要靠捉寵/偷items攞lucky egg/golden egg,攞到幾粒就會層層輕鬆升爆
有冇神獸/準神獸?
有冇推薦邊隻?
我其實都係過咗兩次classic
第一次endless用Latios開通前面
打到1000幾層,仲打緊
見人用heatran都輕鬆過,封面寵 鑽石珍珠嗰啲應該都係輕鬆
講多少少隊伍有閃抽嘢會好啲,我嗰時係Latios + 閃鬼斯+閃大嘴蛙,前面淨係用Latios過,谷佢一隻,唔攞exp balance

之後進到恥鬼同mega大嘴蛙,依兩隻變咗主力打手,層層掃
係咪要抽到mega石先mega到? 一次都未中過
係,你有隻可以mega/gmax嘅寵喺度抽抽吓都會有,都好快
想問初玩好易頭30層內就死係咪我問題luck太低出唔到好野升上去/回血
Endless定classic
正常呀隻game起步係最難捱
classic啦 而家仲未有mode揀
咁我慢慢玩
同埋想問點先有蛋抽 中途爆左張蛋+1嘅野但打到死出返去又唔見有咩用
Classic試吓谷死一隻先
攞到egg voucher去menu > egg gacha抽
御三家各揀一做住水火草聯防先
冇神獸
準神都有圓陸鯊 啟暴龍 班基拉斯 暴飛龍
Thanks抽到了
之後係玩多啲 啲蛋就會孵?
多數係打飛行系好被動
不過啱啱捉到隻比卡超而家打得舒服啲
係,繼續玩好快就孵
10 waves to hatch a Common Egg
25 waves to hatch a Rare Egg
50 waves to hatch an Epic/ Manaphy Egg
100 waves to hatch a Legendary Egg
啲雀wing attack一拍啲草系就瓜
準神其實前期都要捱到進化先好打
真係冇勁寵打前期不如再打classic 攞vouchers狂抽中間legendary部機 有一隻神獸應該都夠清晒前面啲關,打到其他寵進化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞