(Pokerogue)免費線上Pokemon+Roguelite遊戲

906 回覆
100 Like 7 Dislike
唔該晒師兄
趁閃光up快手開多場先

呢隻神獸點配招?
小弟第一隻神獸玩到50關就被收皮
神獸row唔到靚嘅蛋技都幾難用
初始技得招念力打到人 前期又難升lv
用返御三家打上去仲好
粒毒玉可以點無痛咁玩
想問下黃藍紅閃有冇分別

lv300, 1700特攻, cls
想問其實個戰鬥機制係用緊邊一代
太晶珠係咪唔拎好過拎? d 太晶有時食咗1個抽item位
拎一次Stellar做個任務就夠我覺得
最新代
1/2/3 luck 上限14 全隊加埋
毒玉要無痛得毒療
如果同毒冇關就用火玉
係 拎完出太晶碎片好食位
Nig伊貝

第一次野生遇 亦係第一隻封面閃
今日19號嘅daily包捉3隻神獸
新手得閒有興趣可以留意下
tapu koko 卡璞 鳴鳴
stakataka 壘磊石
ting lu 古鼎鹿
https://www.reddit.com/r/pokerogue/comments/1djkxi3/daily_run_guide_3_legendaries_ha_and_more_061924/
https://www.youtube.com/watch?v=7jtBhhzLBYg
越黎越多人玩咁
肥姐tone: 好嘢嚟㗎 哈哈哈
尋日打到8x層 一早拎左mega手環但一直都唔出mega石(身上有奇異花同火焰雞)

想問係咪等運到定有方法拎石?

同埋御3家啲糖跌得好慢 打完幾次都係得13粒火雞糖

啲閃寵係咪都係得運到?咁耐出得一隻
閃寵可以抽蛋 但問題係要帶住出去打先有得加運
本身已經帶住1神獸黎打嘅 另一個位要硬食比閃寵
我依家神獸得隻未來岩牛 成7cost

同我都keep住帶我隻閃出街 但無再見過閃唯有再fu下蛋
重點係F5大法
計好電腦個行動就贏到
係好玩嘅 睇下嘅被動技&蛋技幾破壞性都幾開心
永恆之花係咪廢廢地?
我得隻獨角金魚係閃 好難用打到第1個4天王輸左
同埋最慘係帶住閃啲運都唔見得好左好多
F5大法是屈機的,因為如果第X回合對手A招會MISS的話,點F5都好佢都係會MISS,所以有得扭計點應對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞