(Pokerogue)免費線上Pokemon+Roguelite遊戲

906 回覆
100 Like 7 Dislike
我配左忍蛙
手指長撳落去冇反應

應該可以,手機我就咁撳落去仲可以周圍滑
電腦版就mouse就咁指埋去
原來係ad block問題,熄左就ok了,唔該晒清
地圖點開嚟用?拎左兩三次但唔識用
佢會俾2-3個地方你簡 去捉返相應嘅寵 不過有時都冇得簡
前期用廢隊開荒都幾有趣
不過到隊伍成型之後都幾悶, 漫無目的咁割草
打過一次200層就算
無限打到中段啲lv完全跟唔上對面啲lv有冇咩方法解決
而家打到1000層起碼差4-500lv 打親boss都係2隻磨寵慢慢搣死 好悶下
lv跟唔到既話應該係前期執唔到 exp強化/又或者手痕執左均衡exp share(?)
如果打得好吃力都係re roll算
捉啲有lucky egg/ golden egg嘅寵,疊住一齊俾一隻寵就會一次過升勁多,下一關transfer去另一隻,輕鬆就全部爆lv
係冇睇清楚以為普通學習機執左均衡嗰舊
又唔辛苦嘅 靠鹽醃同寄生種子一定磨得贏 係磨好耐同埋執住3粒master ball唔想浪費 起碼捉返幾隻神獸先
點樣transfer有幾隻都有lucky egg同golden egg
要狂啪糖升?
每打完一場 買嘢個畫面 右下有個Transfer button
玩到60關打後好難捱
啲野生精靈 同 訓練員打人痛撚到
賺埋啲錢都唔夠買hp水 / 復活石
唔洗,將啲蛋擺埋喺同一隻寵啲exp就會乘大好多倍
陣容唔夠完整,神獸少
扭盡六壬都係破唔到無極駄那第二階段

想請教係唔係應該退場,養好啲寵既個體再衝

花環寄生種子
有鋼系仲要有2隻已經夠你過
第2階段搵機會放種子先
然後鋼系同火系輪流換

如果你鋼鴉有蛋技solo仲得
你青銅鐘求雨減火傷慢慢靠種子磨又得
電擊魔獸又有光牆 又有電磁波 又有減物防做support
咆哮虎又有強化技

你唔想重新打就試下開電腦版登入撞走你手機版,睇下可唔可以重新191打過
我啲招唔夠完整,都係重新打過好啲
我講嘅全部都係升lv可以學,即係你可以roll蘑菇學
當中得寄生種子係必須,其他係bonus
195之後可以roll x特防
鋼鴉超強support 有晒瞪眼金屬音刺耳聲鬼面 緊張感鎖對面樹果仲有啄食
但問題你-6防之後有冇招秒無極eg.地震

重新打一次
今次輕鬆好多
鹽醃+自我再生、精神利刃、大地之力有用
最高去到130
啱啱開始玩同追post,留名學嘢。

介紹返,我第一隻閃光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞