(Pokerogue)免費線上Pokemon+Roguelite遊戲

751 回覆
86 Like 7 Dislike
呢到仲有合體比你玩,好cult好搞笑
ok 玩下先
咁搞笑
唔該巴打 玩下先
Passive合完可以全keep?
15隻都幾多下我而家抽左722粒先12粒閃但都係全白蛋同全rare1
好似打下endless升luck再返去classic farm ribbon好啲
最重要係呢度可以website玩同埋一開始可以1-9starter任揀揀晒啲好打嘅入去 爽
仆街打到145 個宿敵無啦啦有烈空座
Surprise大家都係屋企出發點解人地可以連閃神都捉埋我地仲成個傻仔咁
合體主要係將副選個技合落主體到,然後其他全跟主體,能力同IV拉平
再將副選所有當前技能比主體學一次
屬性計主體第一+副選第二(如果有)
所以都有即合體即解體 為咗學技嘅玩法 譬如鹽醃 寄生種子 浸水合埋一齊
比較主流嘅合法就係將高能力嘅紙劍beast boost 合落huge power鋼妖嘅巨鍛匠到
或者合惡作劇落主體做輔助 譬如風妖精 先制種子
特別啲就主惡/普 合脫殼隱者
冇帶冰系寵
鹽醃 寄生種子 浸水……………..
風妖精 先制種子………….
好恐怖
返屋企練下啦 我騎烈空座周圍玩下先
風妖本身就係先制種子,只係將佢合落鋼系到或者其他閃慳位
reddit日日都有daily guide 30號呢個係捉晒全部寵
冇時間玩都可以save落一個slot到先,就算過咗日子都可保存 想玩再玩

https://www.reddit.com/r/pokerogue/comments/1d409c3/100_catches_daily_run_guide_may_30th_2024/
Marked
點解我用iphone 玩會打完一隻就會卡咗喺度?

可以點做
好多時佢已經不慎被我亂玩整死咗
androidJJ,幫你唔到
自從見到猴怪同黑色大隻牛, 個game easy 咗勁多
成日見到個啲尾立 哥達
double kick 全部buy buy
依家升咗大菊花 捉咗鋁鋼橋龍 開雙牆硬到pk
啲蛋點生出黎同埋map 有咩用打到100層都唔見分差路
menu egg嗰度抽
我用龍頭地鼠夾硬屌死佢

佢升能力就用黑霧reset佢
係wo可以用黑霧

紀念下第一隻閃神
鋁鋼橋龍根本雨天戰神 第一次爆機classic靠佢一直入水場打 然後捉隻超壞星坦著磨死尾王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞