[月經] iOS集中討論區 (255) 鈦貴不是它的問題

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
只係現有野內建化就吹到上天

我有S24+
要等AI出咗先有?因為highlight理論上都係要用AI
呢個應該唔係,因為我見外國嗰啲都已經用到
beta 1未有,apple講左秋季先有,應該即係出iphone 16果陣

Apple Intelligence 無須額外付費即可使用。測試版將於今年秋季隨著 iOS 18、iPadOS 18 和macOS Sequoia 一併推出,支援英文 (美國)。部分功能、軟體平台和其他語言將在明年陸續推出。Apple Intelligence 將在搭載 M1 及更高階晶片,並且將 Siri 和裝置語言設定為英文 (美國) 的 iPhone 15 Pro、iPhone 15 Pro Max 以及 iPad 和 Mac 上提供。更多資訊請參閱 apple.com/apple-intelligence。

https://www.apple.com/tw/newsroom/2024/06/introducing-apple-intelligence-for-iphone-ipad-and-mac/
嗰個唔係Apple Intelligent,係highlight啊,嗰個係已經出咗啦,YouTube已經有人用到

https://youtu.be/3pljWSJh_X8?si=4WfrVdcGL7L6zEFn

2256,佢已經開到,用緊,我chok唔到出嚟

佢係Under iOS 18 而唔係Apple Intelligent
係已經有,但係我完全唔知點樣開到,佢下便係要寫用緊English US,我轉咗地區同語言都冇
咁唔知,冇玩highlight
永遠想放棄既時候
Apple 就會出新野留住人個心
我真係睇唔明 Galaxy Ai 優勢係咩
我都係得返原本嗰頁+ homekit
容易睇+控制啲device
上左BETA 支筆差唔到電
有冇人都係咁
有冇人升左ios18 beta個lock screen通知有問題
收到通知個mon會著 但唔會彈條通知出嚟
你地by default有airdrop?
我iPad係Airplane mode, Mobile data, Wi-Fi, Bluetooth, VPN
咪就係張圖嗰 3 大圓 + 4 細圓
姐係算升唔升得過
都未有AI
我係3大圓+2細圓
我想一係del咗個vpn變番4大圓
一係咩都擺哂落去
依家唔上唔落
下airdrop擺出黎先好
成日send相要禁入去麻煩
反而想問咩人要關數據lol
講起公司WhatsApp
如果ai 可以搵番email入面公司啲撚樣之前自己講過既野都幾好
成日講完唔算數 等個ai屌鳩佢都幾好
我 兩部副機唔係無限data
唔用要off
啱啱升完,好熱
唔覺有咩唔同咗
夠鐘埋尾
夠鐘埋尾 x 2
夠鐘埋尾 x 3
夠鐘埋尾 x 4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞