[月經] iOS集中討論區 (255) 鈦貴不是它的問題

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
究竟個電池健康度討論夠未?
次次入親嚟都見到自貼健康度係度叫春
我意思係點樣一次過更新Apps
d Apps唔見晒喎
冇睇哂發佈會
iPhone 14 pro max係咪用唔到chatgpt
=以前一update就鳩叫倒水電
Hold 1-2秒佢就當你㩒制

所以本身諗住買m4 iPad Pro 可以慳返
98 99 都講到好大件事咁
建議大家如果用主機玩beta睇定啲先好升
同埋記得BACK UP

啲銀行app而家用到唔代表之後啲beta都得
始終個beta新鮮熱辣出爐 啲銀行IT可能都未反應得切

另外感謝又係你條撚樣巴打提供有用資訊

個人建議大家可以多留意reddit個r/iOSBeta
啲人會係上面分享搵到嘅新嘢 更重要嘅係bugs
入面亦都有個app compatibility list大家可以睇
https://www.reddit.com/r/iOSBeta/s/mxU5OaHWOo

大家睇清楚啲搵唔到答案先問
唔係就年年都日經咁問同一個問題

Chok仔唔介意可以pin this
咁撚狗?
今日講左咁耐AI
跟住年尾出個部iPad唔support AI?
呢個還好 都係快手禁個制圓形都OK
Touch target一樣大就得
係咪淨係美國有得用tap to cash
Craig仔幾十歲人玩parkour 拍多幾多個take
可唔可以cap多啲新setting係點 想知啲野有冇又排過亂哂龍
如果你係香港,就算買部iPhone 18一樣永遠都唔會用到
我自己整既tint Color icon靚好多
https://9to5mac.com/2024/06/10/ios-18-settings-whats-new/
自己睇外國網啦,成日睇埋啲三手料
Vision 開賣同os2
連登完全無人討論
有啲想買 但係真係太貴
又發癲
笑apple M額
佢部tab咪又係M額
Google最近啲#BestPhonesForever廣告真係高質過***好多
https://youtu.be/ikaP15Y0ArA
佢地個野壞咗呀
一律建議買過部新機
最多咪冇on device processing
好似而家Siri咁 乜都要上網先做到
有巴打update左ios18beta未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞