[月經] iOS集中討論區 (255) 鈦貴不是它的問題

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
work, 仲有currency calculator 喺入邊
其實最想改番個藍牙/數據出黎
佢特登將個airdrop整出黎都唔知做乜
應該數據最多人撳係airdrop?

都正常嘅,send 相就要改做 Everyone
Priority Messages in mail & Priority Notification 係咪都係
Apple AI的一部份, 要A17 pro 以上先用得
我之前打長篇文就係講呢個AI方向先係有用嘅AI,依家佢終於做到我想佢做嘅嘢
依家佢真係出我想佢做到嘅嘢

可惜之後得英文版有先,唯有到時用住英文介面同Siri先
小癲
control center 因為有分頁 依家拉返上去會唔慣
locked app 冇notification preview
其他用落都係咁 真係為咗熄個手電筒升18
有咩方法可以將WhatsApp個noti聲變做iOS 個default 聲
可能今年新iPhone發佈會就係講16系列多幾多ai嘢係local行
係咪要開賣果日先可以BOOK 試Vision Pro
要whatsapp update
呢樣確實係手機AI真正要做既野
An機而家根本冇做到

只係我目前好懷疑實際效果係點
涉及運算真係多,要求高好正常,睇黎應該都會佔唔少位…
但我最懷疑既點係個Video Search
單係發佈會入面佢提到話,講邊條友咩動作可以揾返手機入面條片既邊個時間…..
到底要做到點既index點既learning先做到local bor

但如果真係做到咁真係天下無敵
巴打好有心 打咁多字
不過我都搞掂咗喇 同你同一個方法
都預咗呢到9成嘅人都係咁 淨係識恥笑唔會幫你 上連登勿認真就對了
shortcut用唔到 一開就彈
我冇事
香港會唔會跟個中國ai比你
人地講你就信? 你用過samsung既ai就知iphone幾垃圾
但佢仲有排先用得,應該好快就會俾各大廠去抄功課,去學點樣運用AI係local 內
我都發現咗個bug,佢有啲位係移唔到去擺果度
我都想改 AirDrop擺出嚟唔知做乜
唔係講咁易去抄
個功能最大問題就係表面睇要超大算力
你冇個好model根本連行都行唔起,記住係local做
所以我先好奇同懷疑到底Apple點做到
定個效果好雞
班傻鳩至會去買隻VR鳩眼鏡...........
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞