[月經] iOS集中討論區 (255) 鈦貴不是它的問題

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
建議佢地自己開返個battery health集中討論區
iPhone 倉頡/速成打唔到單碼字
https://lih.kg/3709446
下粒galaxy bug 流出係照抄AirPod pro
根本係亞氏保加症對battery health有嗜好
美國SNS marketing文化係咁
console互屌互笑
可樂牌子互屌互笑

美國Samsung好笑在佢自娛自樂Apple冇理佢
反而韓國Samsung就會理佢,抄返Apple啲嘢落佢面
終於可以唔洗jailbreak整到全黑
諗起07-10年winterboard 好懷舊

Chok 巴可唔可以答下三星上面呢堆ai究竟同apple 個ai 有咩可比性?
啱啱搵返自己十一前嘅iPhone 5
當時仲自己換埋透明黑外殼

apple翻炒啲tweak係咪技窮了
Lock screen 終於有得換走個電筒
Vision要連住舊電,搞唔掂
可能等下一代
不嬲好多功能都係Apple抄jailbreak

iOS 都用到maths notes
Mac可以用iPhone,幾時iPad都可以用iPhone呀
WhatsApp iPad 仲未有呀屌
有beta
係唔知幾時再放test
上年9月Beta都依家
朱閪伯格Beta男
ipad mini update 完

2x2 果d widget

一定要放 1 3 5 排
冇咩功能啱洗
講定先都得
銀行App而家用到唔代表之後都用到
試過Beta途中銀行主動Block Beta User
睇來9/10月ipad mini 9成9都係m1/a17pro
但mini 6仲好好用 好似冇乜要升級需要
用A17 Pro切返粒A17出黎畀iPhone 16同iPad mini 7

Chrome有icloud password
每次睇都要入code 好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞