[月經] iOS集中討論區 (255) 鈦貴不是它的問題

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
Craig: 我地要等真係有個好用既calculator先會推出

無得好似1Password咁 unlock once for a period of time?
啱啱export 1Password 去apple 就del咗個1Password account
洗唔洗每次都入code
Tim Cook 好似今次瘋狂接受YouTuber 訪問推ai
ipad 9 安息日
Warren Buffett: 你條pk好同我煲大Apple AI
十次得一次成功
一句冇廣東話已經唔使講啦
佢換粒新M4或者再新啲嘅再講
我反而想右上角有得改做熄mon 唔係熄機
用嚟睇片用
咁又唔M3/M4限定
air M2最新出就得
iPhone 15 A16又唔得
iPad 7都有得up 只係冇AI
覺得Apple ai 好d
佢真係整合落部機
Siri 真係變左私人助理咁
識得幫你係App 入面揾資料答你問題

Samsung 果d ai 其實都只係一個app
幫你翻譯下
整理下你打既野
電話翻譯

Samsung bixby 都仲係弱智仔黎
大家都係A10系iPad
iPad 6估得2GB RAM上唔到18
用緊A10X 4GB RAM嘅2代12.9 iPad Pro/iPad Pro 10.5都上唔到
反而用A10 3GB RAM嘅7代iPad上到
估唔到Chok 人變左三星盲粉
三星堆browser 功能其實iOS 個arc一早已經做到
唔使再FF iPad個OS會變macOS
好似仲未有彩色mon既年代咁
不過Samsung好多都係Online
所以support舊機
但係我覺得iOS嘅話 support舊機用ChatGPT 會好睇好多
而家iPhone 15不如唔好再賣住
仲以為一定要用apple pencil
但係solve 唔到equation
肥icon搞唔撚掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞