[月經] iOS集中討論區 (255) 鈦貴不是它的問題

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
今日忍唔到出左部iPad Pro 13” 1TB
希望下一代iPadOS 會做番場好戲
我就等wwdc
不過我就咁睇Netflix + 同時上網, PIP 情況下Netflix 唔怕起格, 用得著個AV1解碼
你拎出街就話要續航姐, 唔係唔洗咁急換
今日終於出咗m4 pro 11”
心大心細緊11定13吋 m4 覺得13吋帶出街有d 麻煩
如果之後netflix 肯俾 ipad 睇4k 真係perfect
見網上有個講法 你定位係laptop replacement長年用keyboard就13
13當tablet用都幾辛苦下
根本13吋tablet係太大....除非你永遠係一個位度用
我會拎去coffee shop 用,溫書好方便
但最好係用書包裝,用手抽真係唔建議
咁如果固定地方用點解唔買Mac
13寸拆出黎打機都太大部
Netflix宜家勁煩
封account封到好勁
幾個人share都唔掂
Netflix依家on9到連我自己屋企部電視+幾部iPhone/iPad(同一間屋)都話我有其他用戶share緊所以屈我加錢

我最後cut咗Netflix慳番啲錢算數
Netflix 呢d 趕客野真係唔sub 好過, 又冇野睇
咁又誇張咗啲喎. 咁都要 block 鳩你.
未至於冇嘢睇咁嚴重呱?
15 pro 93%電已經流流地係咪正常
唔打機返工又忙
都捱唔到十個鐘
iPad 係床用
有冇巴打有用homekit Cam?

想買有冇介紹
上網搵冇乜資料,
走中資嘅話係咪得logi 信得過?
成個月得一套City Hunter好睇
Jennifer Lopez套垃圾到
咁重點拎
用左好耐 門鐘 同一隻cam
中資無野信得過
你要搵啲support homekit secure video
你要揀 就裝完 set好 隱私關哂
唔用佢自家app 用返本身home app用 門鐘反而少選擇support secure video ip cam 就唔洗揀中資啦大把選擇
wwdc有四日, 第一日直播發佈os?
點解新版ipad air 觸控仲差過我部mini6?
唔係呱?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞