[月經] iOS集中討論區 (255) 鈦貴不是它的問題

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
唔知點解冇回收嗰啲
10.5 pro白點mon又係唔計
因為要贏盡
唔知點解冇回收嗰啲
10.5 pro白點mon又係唔計
因為要賺盡
應該唔係live voicemail嚟
我有試用過live voicemail,有得電話直接set greeting
但visual voicemail係冇得電話set,直接用返3hk嗰個default greeting
而且live voicemail有得喺caller留緊言時睇住/聽電話,但visual voicemail係普通咁飛咗caller去留言信箱
<AD> See you next week.
Pish
咁依家個live voicemail仲用唔用到?
我用到Live voicemail時,visual voicemail就開通到,
之前點搞都係無
岩岩再幫巴打sesrch下
係apple官網度3HK係仲有visual voicemail service
https://support.apple.com/zh-hk/109510

試下再撞彩打上去睇下會唔會有第個醒水d幫到你搞
以前用3HK都係要比錢用

同埋再search下以前d msg
見到3曾經話我知會終止我visual voicemail service
唔知係全部客都係咁,定可能我唔記得果時我cancel左呢個服務,但都成2018年既事
感謝巴打
如果下個禮拜wwdc蘋果唔生性就放撚哂appl all in nvda
心口漲卜卜既
想問吓iPhone SE 2022
iOS 15 上17,會唔會好慢好伏
Why not both
17伏過15
update左連登app之後成日彈app
出完Home做其他嘢再開返就會彈
6GB ram is a joke
唔關事 ,15pm 一樣彈
見到隔離sony 耳機整到喊, airpods 算係咁
連登app愈寫愈衰
鐘意比sony撚冇法
邊款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞