[月經] iOS集中討論區 (255) 鈦貴不是它的問題

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
撳實app icon, require apple id

btw apple id 未改名
長按個app icon
Thanks各位
出home 再開同樣app 就唔識lock

setting 多左啲多餘提示
第一個 beta算係咁了,睇得出今次蘋果好撚趕咁出大家期待已久嘅嘢。
自家app都未standardize
app 收起晒, 簡潔左
充電上限

Q:點解ai gen 圖得堆emoji 先可以叫好睇少少?

A:

求an狗收到ai emoji 後心理陰影
就算send去whatsapp都係啦
半部機都要 Require FaceID
熄後台集中資源俾隻game
點樣改icon顏色?
iOS 18搞掂返速成bug未
IOS18 連雙開WHATSAPP都未有,
統一交互唔做, 有啲APP死都要左上角㩒返回或者右上角交叉,
又或者開相開片有時要由下往上掃, 有時左側掃又得, 成日要試幾次,
唔要求你右側返回, 最基本全部APP都可以左側返回先啦,
長截圖講到口臭, 通話錄音又話法律問題, NFC可以複製門鎖卡,
有啲AN機真係用到成十年, 點解蘋果可以咁落後
唔係用一堆AI功能就包裝到自己好先進,
比起用戶想要既嘢, 佢地家陣做緊似係為咗同股東交代

好撚灰
原生有咩問題?
反正我每次用一排都係覺得唔習慣,
就轉返用KAI, 但唔知係KAI問題定IOS,
有時會彈個從來唔用既注音KEYBOARD出嚟,
後來轉英文系統, 就APP入邊完全無鍵盤彈出嚟,
要退返出桌面再入過先打到字,
當年iOS 8中過黑白色bug同你而家差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞