[月經] iOS集中討論區 (255) 鈦貴不是它的問題

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
iPad mini 5又幾順喎
屌有時Apple啲細節嘢真係好撚癲

㩒音量嗰陣條黑邊會郁

以前都有,17都係
diu而家先見到
扯得行過tim

16pro先至係最終贏家

bug到個now playing唔見咗
2月去日本個陣跌爆部ipone 15 pm 要整要成部換新 最心up無買applecare 要比5400換新機
想問下應該換定係等16算?
等 16 吧 !
有即無, 無極而生有. 果然好高境界.
用部2021年android機 慢到頂唔順
定都係等算?
正呀
咁就換啦 點頂3個月
Connectivity嗰四格點改?
有可能為iphone 16準備,好似話粒制變以前iphone 8 touch id 咁
暫時睇好似冇得改
有冇ching 15之前既機升左iOS18
有咩玩到
捱多幾個月等下部喇
Vision pro未有集中po ?
原來有
自膠
Home Screen lockscreen 堆野

Photos app 容易啲睇memories
計數work唔work
我估係Bug黎 因為我同你都有一樣既情況
暫時我估造成咁既原因係你拖拉D widget個陣開左一頁新既係心心上面 但你remove左之後佢又唔識自動cancel番個頁
我暫時最原始既方法係將心心既野搬番上去
因為我發覺我搬左一兩個之後 佢已經識自動轉番最高個頁係心心 跟住你搬晒 / add番D widget上最高個頁就用到

Btw 如果你係用拖拉既方法既話 就咁拖一個widget有時iPhone唔係咁直接知你擺上一頁
我個人而家要將widget cross page咁郁既話 係用食字撳實個widget 跟住用中指上下swipe 咁就可以hold住個想郁既widget 上下頁咁郁

其實feel到你都係遇到bug想睇下有冇巴打幫到手
始終岩岩出新OS你唔會知係bug定你用錯功能
但上面D人似係笑鳩左你用beta遇到bug多過想幫你咁 心諗
希望幫到你巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞