[月經] iOS集中討論區 (255) 鈦貴不是它的問題

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
直接飛線去留言信箱
GIF圖好似翻生咗
我意思唔係隻ssd壞,係iphone冇的安全移除,拔除後插入電腦提示要掃描和修復,就好似外置hdd係電腦用完冇安全移除咁上下,就算唔掃描修復,電腦都可以繼續用,但iphone就認唔到,要插電腦掃一次修復一下就可以係iphone繼續用,資料冇損失。

原生幾大就幾大
當然張相/條片會佔一個人嘅iCloud位
我知你講咩, 咪好似係windows 無safety remove 先除隻手指出黎。 我都有呢個問題, 亦都擔心咁做會有野壞/唔見左data。 所以無計可施之下唯有做多幾轉backup
而家先知原來得3MP
係,啲fd 唔信我….. 話要airdrop 死都話唔洗
新apple watch 好似無乜聲氣
iphone 16 都leak 得7788
傳到今年大改款既apple watch 連張相都未有
想換條靚啲嘅錶帶
但係又怕改款
iphone15 pro max換mon貼中左幾次伏先換到張無白邊唔介手既
點解要換
唔係點會咁好死俾你理論上無限Backup
換m2 pro

起碼唔洗買多次枝筆, 用舊果d 寫字乜都夠la
求介紹
用apple tv 睇netflix 係咪好過用電視本身內置個app?

airpods pro可以開dolby atmos?

Lg C2睇明顯靚勁多
用過閃魔康寧 閃魔肖特 綠聯康寧

兩款康寧都係左邊有白邊 影相比淘佬客服睇完退左款 佢地話我部機可能有公差
閃魔肖特就無白邊但係𠝹手(帶左殼唔覺) 同埋唔知點解無撞過都自己裂左

跟住換左特好拉3d熱彎 暫時無白邊無𠝹手 唔知維持到幾耐
閃魔冇問題,只係第一水質素好
之後個啲批次好垃圾
閃魔好順滑, 但係好易爆
買定3-4張用一年就差唔多
用指甲刮到可以整爆,又易花。
Intel比ARM chips迫到 今代轉玩on-board memory bye bye memory stick
不過講開其實apple壓得幾好
唔聞相唔覺 live photo又保留埋
我6月3號開始 成日個藍牙會自己關閉 之後又開返 又關閉 之後直接無法使用係up左上17.5.1定部機有問題之前一直冇問題, 而家搞到我好困擾用唔到airpod同gps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞