[月經] iOS集中討論區 (255) 鈦貴不是它的問題

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
唔係早排話好多香港電訊商都唔再做visual voicemail service咩
點解
我Google “visual voicemail香港” 搵唔到有報導話取消
條友只係一個演員,唔怪佢嘅
到時蘋果俾大舊水搵返佢咪又係 things changed
高通顧掂自己先
等睇X Elite 拖到AMD 粒新U屌打翻佢轉頭
乜水
雖然佢都幾iconic
但始終係上一個年代
宜家啲人唔識佢既會唔知呢個ad 做緊咩
有冇清更新17.5.1咗之後藍芽成日斷斷續續 顯示話bluetooth unavailable

搞到用唔到airpods
你比錢用?
上次騰訊事件,所以地區轉咗去美國,
Live voicemail都係前幾日先用到
語言用English (US)就得
想請問下有冇人用13 pro 試過突然間變左黃屏死機
今朝部機冇跌過 突然間用用下變成咁
上網睇好似係13 pro既問題? apple果邊整係咪當壞mon咁整?
thanks
而家點出ipad pro m4最平
Iphone 13用緊16.6.1
升唔升17.5.1好
好似話係通病
Contract冇特別一個item叫visual voicemail,唔知係咪留言信箱就包埋
但我一直都用緊,無啦啦currently unavailable
但我打上hotline同埋落門市問,佢哋都話唔係收唔收我錢嘅問題,而係直頭冇依個item去收我錢
但我show埋俾佢睇我saved / deleted嘅voicemail,播埋俾佢聽啲msg,佢都話唔知咩嚟
有無在學朋友
準備離開
請問依家點出iphone 15 pro max 512最平?
13 pro 仲係M額喎
點會係dynamic island ?
因為張相我上網求其搵 部手機都用唔到 放工去apple度整
我網上睇都好似係 但宜家要消費者硬食
定係live voicemail黎,語言set左外國?

https://support.apple.com/en-hk/105066
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞