[月經] iOS集中討論區 (255) 鈦貴不是它的問題

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
用網頁版
近呢幾日見過菊花
好耐未試過
15 pro max點安全移除typec 外置 ssd?
隻Sandisk 2TB用一次後,再插就無反應,但插電腦冇問題,發現原來iphone冇安全移除,用完拔除SSD後,會導致SSD錯誤,插左落電腦提示掃描修復,比電腦掃描修復後就用得返係iphone度,不過iphone用一次後又死過,點搞
自己搵吓SanDisk SSD災情
Final Cut Camera幾時出?
用SanDisk 會 total loss
請罷買
好緊張ipad os 有咩新嘢
年幾兩年前成堆post洗版式話airpods pro 壞降噪,sony點好點好
結果一入個post個個都壞呢樣壞嗰樣
A brand new wallpaper
打和啦super

btw pro2吹左就兩年都未壞降噪
連care都就過期,到底有冇方法去換個usbc盒
嘩屌 啱啱碌碌下呢個post彈咗app
Sandisk =WD?
The best Notification Centre ever!
Yes
iOS 18
有冇人依幾日 收到普通話電話直接講得出你個名?
https://lih.kg/3711583
唔係話春季咩?
iPhone 可唔可以停左通話功能,張卡淨係上網WhatsApp SMS
Samsung 會唔會有事買左隻T7
Samsung 冇咩鑊野聽過
我做野用咗好多隻T7 Shield, 良率幾好
T7就速度所限,抄大file耐咗會慢
開陌生人電話靜音或者只限通訊錄打入
我公司一早講明唔俾用AI 覆email,話會read 晒d mail 先
已經用緊了
不過今次個問題未必同災情有關,似係ios問題,所以想睇下有冇解決方法,想方便d load下psp game姐,唔使下下用完ssd要關機先拔ssd
買M2 iPad Air定M2 iPad Pro好
本身用iPad Pro 2020
經常有用apple pencil寫字需求 但唔畫畫
換m2 air又驚60hz用唔慣
換m2 pro又冇pencil pro新功能
唔會考慮用OLED嘅m4 pro
想問下,如果我upload相長shared album ,自然電話既相係咪delete都得?我見shared album相都冇delete到

同埋,有冇得一路upload相上shared album同自動係手機delete張相?唔使自己手動delete
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞