[月經] iOS集中討論區 (255) 鈦貴不是它的問題

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
我去重新搵左次,佢另一個album係dl 到聽到,但炮姐cover page果個就開唔到
唔理解個理由
冇㗎喎呢啲版權方搞
有時廣東歌都會無啦啦唔見咗
即係有時官方會無啦啦收返首歌,但唔解釋?
咁智障
講返係因為咩事而收都好呀 cover page到期、歌手同作者傾唔掂乜乜
冇 其他app都係咁
終國app就直接寫住版權問題算
啲版權最近應該郁過,我用日本apple music早排有啲favorite 咗嘅歌突然播唔到,但入返artist 果頁有同一首歌可以播到,remove咗舊favorite 重新add過又正常返聽得返
屌好柒呀
好似fb 食metaverse咁
一陣又扮Siri is part of Apple intelligence for years

又講自己點樣privacy
Sadge 睇唔透
我剛剛都re-dl左被落架嘅歌,冇左原本動畫嘅封面
Cover page都係重點黎架大哥
唔知點解連arrangement嘅選項都無
上網search都有d人遇到相同情況
ipados就係咁垃圾
怪就怪你想喺部tablet揸啲生產力出黎
你試吓reboot幾次睇下會唔會出現返
我之前都試過突然消失左
啱啱試吓13" iPad Pro
佢都係17.5.1但又無速成bug
silly is wonderful ai?
One More Thing...the next generation of AI.

The New APPLE ITUNES!

我而家先知wificall+飛航模式 係會收到sms
iTunes就黎壽終正寢 連Windows都拆開咗做幾個app
好耐冇駁過電腦用
只可以話特定行業好好用
唔明做乜硬係要拎Mac 來比
因為Apple成日塞啲Mac嘅硬件+價格落去IPad度
令人有iPad可以當Mac用嘅期望+幻想
因為係佢自己講想iPad代替電腦
佢果陣條片係學生角度
咁的確可以取代
iPad 多人買緊係落多啲資源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞