[月經] iOS集中討論區 (255) 鈦貴不是它的問題

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
12同14都勁伏,叉電會熱到辣手。
基本上普通碌吓IG / 連登都會發熱,電話一隻game都無
我14 pro low power mode 飛航mode叉電都會暖/熱
唔知由幾時開始,mail app入面其中一個email收到新mail果時,會彈幾個通知

其他mail address 收到係冇事的,全部都係gmail唯獨其中一個係咁,入去google mail睇過setting又冇特別

用gmail個app試又正常,到底係我bug咗個mail定點?
有沒巴打有解決方法?

豬西當上菜
講埋由高登含到而家
大家最憎既youtuber 都去哂

不如成個打橫都黑晒去
i bey you all, please buy. lol
大家最憎既youtuber 都去哂

i beg you all, please buy. lol
我都係,今個月一口氣跌左2%
呢隻食屎
呀豬呀狗都有得去
條片勁多人
仲要提早一日推ceo出黎俾啲人打卡影相
Apple 野關佢撚事咩 又唔係做開呢範 條友分分鐘連mac os叫咩名iOS出到幾多都唔知 仲去wwdc

呢單同Sony派ps5 俾kol一樣咁on9 香港apple marketing team做乜撚嘢
邊個嚟?
睇嚟M1真係最大贏家

然後如果想用AI嗰啲全部用緊A系列嗰啲iPad iPhone全部要換機
暴力終於完夢
大家記得有銀行app真係睇定啲先玩beta
92%
佢應該係過某一個數就係咁降
我長期無線叉住,一日無數次拎起再放去叉咁
有打機
不過是但啦,過一排頂唔順就去換電
我屌蘋果又玩埋呢啲嘢

iPad 7 >A10 可以上iPadOS 18

iPad Pro 10.5/12.9 > A10X版就冇
準備好呢幾個月不停有人問唔同銀行app用唔用到有冇問題
仲有”點解入software update見唔到有iOS 18嘅?” “好多bugs可唔可以就咁downgrade返落17? 但冇backup”

日經
M2 ipad pro萬歲
咁唔使審iPhone 16嗰粒一定係就咁叫A18
Apple Intelligence will be available in beta on iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, and iPad and Mac with M1 and later, with Siri and device language set to U.S. English, as part of iOS 18, iPadOS 18, and macOS Sequoia this fall.
唔緊要本身用緊
香港出vision pro
咁store 係咪可以預約試機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞