台灣立法院爆發多次肢體衝突 有女立委被撲倒

521 回覆
129 Like 10 Dislike
韓國瑜當年打到陳水扁入廠架,你當佢流架。
你老母個閪就係支
民主就係咁 中國最岩你
哩度啲五毛都幾撚後生,唉
陳水扁 有插水嘅嫌疑,但韓國瑜係避Cam 去打佢,真係有心往死裡打。
寫脆條友係社民黨嘅台北市議員喎
同就算係綠共咁就要以人廢言?咁唔爭在講埋支持國民黨啦
台灣其實要行 marshall law
對面做咩都得你綁手綁腳久守必失
又同你冇關係都煩到你
死傻閪冇人見你睇呢D POST
又要屌又要睇 屌你老母正撚樣
有冇陽明山刀手
苗博雅咪又係小綠
2024年重有1450小朋友相信側翼啲帶風向文
有民選點暴政法呀
你反民進黨即係反黃絲
你班1450一時就繁體支那, 一時就幫綠共含撚
諗好立場先留言啦
https://youtu.be/o02Lkhd7KNk?si=Np6IkTIeD2yovbbE

台灣政治真係混亂 打起交上嚟都有嘅
邊似得我哋人大開會 個個舉手冇反對㗎嘛
柯建銘當初話人地八席冇撚用,宜家賴清德總統位都未坐上去就中鑊金嘅台灣人無論支持邊個都係冇得救d frd黎㗎,由上到下都係自私自利民智未開咁款
咁個國會改革/擴權法案係咩
有冇詳細成個既版本?
柯建銘話地震保民主添依啲泯滅人性嘅言論只有連登榮譽以色列1450先會撐
脆你老母咩,台仔唔撚識英文又跟埋佢地讀做乜鳩,開個threads日日都見到班台仔係度發up瘋咩都話支語都覺得煩
原來香港人有得投台灣選舉
原來香港人都係一面倒撐民進黨
民進黨8年一黨獨大都唔搞, 而家唔夠人揪就話乜柒又依樣嗰樣
依啲叫抵死
至少連登榮譽以色列1450全面含賴清德條撚囉
唔協商唔逐條審
藍白自己枱底傾完恃住人數多兼掌握主導權就打包硬推硬過
咁撚樣做法你都覺冇問題嘅 搞鳩到綠共你就okay嘅咁你不如索性話支持KMT把啦
一打開thread成班台撚叫春又話上街又話抗爭
全部block鳩晒,阻鳩住阿叔我睇大波妹
少數服從多數就係咁架啦
唔通咁就俾藉口少數派用肢體暴力咩
係得體制入面就跟遊戲規則啦
不過台灣個體制都on99 簡接容許議會隻秋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞