有冇人用緊 新M4 Ipad pro?

1001 回覆
3 Like 90 Dislike
新Magic Keyboard係唔係都係無得屈去後面
雖然加咗applecare
但都想襟用啲
無,屈到去後面就企唔穩
我都有買Apple Care,但都唔想mon花機身崩
真心請教
手上嗰部係2013嘅Air已經連YouTube Apps都用唔到啦

11吋M2 air 256係咪最好嘅答案?
128都夠
如果你嘅用途淨係youtube
如果對重量、mon同CPU都無較高要求,iPad都得。
早年嘅iPad Air定位同iPad比較係輕啲但效能弱啲,但時至今日,iPad先係最低階版本。
香港本身選擇唔多, d 代理又入得遲又貴, 又唔切款
急的又唔介意其實一早淘寶買左, 又係就要食apple 野
反正都遲,第日上網再訂好過
air 變成左又唔想上pro, 又想經少少的選擇
不過論價錢, 重量等好似仲尷尬, 可能收部m2 pro 仲好玩
無啦

點解唔出番呢隻cover
買iPad pro 11寸

今年11寸都係oled
iPad Air 新版
iPad Pro 新版

有冇人買 WiFi + 流動網絡版本?
佢玩 esim…點攪呀

以前都可以買年卡
買 eSIM 有乜問題?
3 之類都有出
年卡計插卡係抵玩過esim
唔知係唔係關少咗個microphone事
真係睇你點用
如果真係淨係用嚟睇netflix同yt的話我覺得2020已經夠用因為2024個喇叭真係冇2020咁好
個mon其實又唔係話差好遠
我試過用2020同2024一齊播taylor swift個演唱會,都係一開始靜音跟住撳一格音量,2020係大聲好多兼係聽到聲,反而2024係聽唔到
如果你唔係淨係用嚟睇netflix的話而係用嚟做其他嘢例如jot notes,m4真係快好多同埋load得快好多
尋日第一次用m4嗰陣好似史前人類發現火咁
我冇laptop同pc所以平時所有野都係用ipad做,所以依家快咁多都係值嘅
但我覺得觀望多陣睇下嚟緊六月ipados有咩更新再諗買唔買2024好啲,可能m1/2都夠做
利申我冇用過2020打後嘅ipad所以唔知其他model係點
依家輕輕推一推就向後傾
我平時都係YouTube/twitch/netflix多,完全唔會畫圖 jot notes,亦都唔會帶出街,我買pro只係因為要個promotion display,睇黎冇必要換m4
呢隻真係最正
又輕又有型
我用緊cellular 版,有乜問題
直接出plan 又得,落電訊商出又得
呢隻包唔到背冇咩用
真係得個靚字
Apple Store Trade in
個mon 現藍印 邊有得放
但咁樣又加重咗部機,明明可以好輕
Apple放只有依到好 少少壞 照收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞