有冇人用緊 新M4 Ipad pro?

1001 回覆
3 Like 90 Dislike
11寸?
Copilot一定要等review先
M$啲bug同相容性可以玩死你
有冇人都係m1 11” 2021轉m4 13”
好似電無耐用到 但差電又慢好多
係 交收驗左十幾分鐘機
咁當然有睇過 Amazon 啦,不過基本上全球大部分 iPad 2024 嘅 3th party 殼都 delay 咗,急住搵隻用住先響淘寶度搵。

咁師兄你有咩介紹呀? 或者介唔介意分享下你而家用緊果隻呢?
Outterbox
買返個40W+ brick 同線
你用跟機 charger?
多咗 30% 電容量,好正常呀。
師兄身在美國?

如果係 Statement Studio 香港未買到啊,同埋呢隻外國劣評如潮,10個買9個 return,我都諗住買但睇完Review都係等6月見到實物先。

師兄用緊嘅話可唔可以分享下? 感激
https://youtu.be/2Kqyfu6M3IU?si=hs6J-KEVRrYW0f_o

睇落唔差,case包住有需要先cover stand
係呀 用返跟機個個 連佢條黑色線都用埋
但點解唔覺多電咗
好搵吓先
13”電池大咗 用同樣11”叉法一定慢咗
今代玩到至少35W流量 80%前係1%/min咁叉
因為電量多 30%
而隻 Mon 大咗耗電多咗又抵消返

買 Belkin 65w 雙 type C 啦做緊特價 $199。
Apple on9
最新個部 支援快速40w
但送個叉頭得20w

賣成皮野 送個Mac機叉頭都唔肯

我都唔知係買家小家 定依間濕鳩公司小家
如果為左平時睇野大小小同埋平時多d容量,用11 M2 pro 128 轉 13 M2 air 1tb 會否不智?

用開pro 就用pro

air 跌返去60hz 做乜咁做
連鎖居然已經有標價低於原價
不過11吋Pro好似好多地方都冇….
smartone -$600買入pro m4 11吋
有無巴打買左esim版
想問下1010 家庭plan 既sim 卡 加唔加到落去
買pro 13 1tb 成萬6-7蚊 價錢差太遠 平時拎黎睇野多 你講呢個問題都諗緊 所以乜都冇買
買512羅
嫌貴 其實換m2 12.9 大容量都有得諗
SMT好似得256GB?
唔清楚,我本身就係想要256 esim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞