有冇人用緊 新M4 Ipad pro?

1001 回覆
3 Like 90 Dislike
實際上係支援到,你唔介意可以照做

依個都搞笑
Reddit 上面都好多人都話speaker差過M1, M2
物理限制應該都好難突破到
只有8GB Ram. 一係轉會一係macbook
Logitech果個 佔用空間係多過magic keyboard
即係好似咁

Magic keyboard就小啲位 方便擺上塞頭哥用
以往擺上塞頭哥用 好易會後空翻 唔知呢代點
不過可教既角度就logitech會好啲
各有各好 但magic keyboard 既touch pad應該大啲?
已經買左Logitech 始終都係原廠無套無保護性

但原廠外觀上 手感都係最好
d 細鋪都平幾百

M1 就真係唔諗, 要就買refurbish好過
m2 收都係收有ac+ 算
同埋經濟d
一般無孔不入的都好大機會係對家打手
係, 情願比多千幾買翻新 m1
粒電+新淨+一年保已經值
有咁長命阿爸就好, 要包一世wor, 仲唔係要長命過去
應該係債主就真
佢真心唔識, 咪陪佢顛
我第二部就係買佢
中間買多兩部比屋企人
應該有10年
其實呢個世界所有嘢都係兩邊角力
買樓買車買股票買Apple product
買賣雙方兩邊都覺得值先做得成deal
Apple越cut 越多野
價錢越來越貴
但依然係世界市值第一第二嘅公司
反映咗佢嘅定價銷售策略冇大問題
仲有咁多人繼續買佢嘅嘢
錢係最真實最實際嘅選票
市場就係話咗俾你知
就算我要再俾錢買多個叉電頭
我都要買Apple Protect而唔買其他公司嘅嘢
因為Apple product計埋呢啲額外支出
仲係值過佢嘅競爭對手
就係咁簡單咋嘛
乜有啲咁嘅嘢嘅咩?
真係唔知喎
工作需要要畫圖?
定係純粹消遣?
睇戲點解唔用電視呢?
間房都可以裝咗電視啫
iPad畫面幾靚豆膶咁細個mon睇極都冇隱
我寧願睇雞蛋妹好過
屋企有電視/projector同home theatre,夜晚臨瞓前都係鍾意攤喺床攬住部iPad睇吓片。因為有時睇睇吓YouTube / Netflix諗起有嘢想search或者覆吓msg,都係慣咗喺返部iPad switch app就ok
我用緊iPad air 5
發覺係讀唔到type c手指
反而iPad pro就得

係咩事
都係垃圾
呢啲咁消遣性嘅應用
對我嚟講都係袋底iPad搞掂
每個人嘅要求同願意付出嘅代價不盡相同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞