有冇人用緊 新M4 Ipad pro?

1001 回覆
3 Like 90 Dislike
其實可以較angle........
combo touch
呢家果款包埋背都ok
前後都磁吸
想問下iPad pro 拎嚟執相好唔好用?
簡單用下PS同Lightroom嗰啲
唔好諗太多

Lightroom 可能用到下

ps未聽過有人iPad用

有唔同角度
有冇人會考慮surface pro 11
有三個角度?
有改版提都唔提
睇WWDC
如果iPadOS 18仲係咁,新iPad Pro基本上只可以攞去當OLED Mon用
Otterbox不嬲都係Switcheasy啲friend嚟
兩個都一早blacklist咗
都已經叫圖文並茂
9000蚊買iPadOS 我真係覺得唔係好值
筆錢買到Oled 120Hz電視
如果你當電視咁用的確係, 仲大部D TIM, 係拎出街用唔方便咁解

咁不如話9000 買部OLED NB 好過
我用過,個膠個三粒金屬連接唔夠半年就爛咗
如果cheap套,揀ESR,因為可以放筆
12吋其實都唔係好攞到出街用
始終面積係Notebook咁大
買齊Full Set差唔多買到Macbook Pro 14吋
我諗OLED遲啲都用喺Mac上面
iPad Pro 螢幕優勢不大
如果要咁講咁咩都無得講啦
11, 13吋算細都嫌大唔係好攞到出街用, 點比都細過主流nb 14"甚至13.3"
oled tv閑閑地都48" TIM

咁掉番轉就算有oled 係macbook , 我相信都唔會細得過12"
咁咪又一樣唔係好攞到出街

岩呀, ipad 就係預你買番黎當pad用, 你要將佢打做到macbook function 自然要加好多野
等如你話9000 買部oled tv ,但佢係咪做晒ipad 個function 先? 唔係麻, 呢個咪分別lor
最近試閃魔都唔錯
我都係買ESR, 夠薄又可以包埋支筆
個hybrid case好有趣
睇落亦唔算無質素
M2 12.9 128WIFI連AppleCare+連logitech combo touch $7300
副廠嘢係咁,switcheasy coverbuddy都係咁
邊到放?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞