有冇人用緊 新M4 Ipad pro?

1001 回覆
3 Like 90 Dislike
有無人有mini6 做shapr3d夠唔夠做
頭先彈咗呢條片,佢呢個都解決晒啲問題,有4邊保護/有筆位/拆出嚟有stand唔使黐住MKB用,不過啲副廠嘢個smart connectors最易爛

https://youtu.be/qBfbx-KAe94?si=g6PWY2pn-Ld0ft1W
見親for magic keyboard 都係得三邊
3邊都好過裸機啦
買咗m4 ipad pro 13吋,點解個前鏡好似矇過ipad pro 2020 11吋嘅
因為要放筆?
因為前鏡變左超廣角
你開相機前鏡兩指一縮或者撳隔離個制就明
唔係放筆嗰邊
咁咪買個袋底板加個大電視喺屋企搞掂晒
弱智唔好用Apple
因為我2020 11寸 combo touch 個 keyboard 實際上用只用過幾次,平時要做文字輸入多數連隻 Logitech desktop keyboard。

而2隻我都有少少 offer,Outterbox $6xx、Combo touch $17xx,所以先會考慮,不過睇到 outterbox 外國10個有9個,所以都係睇埋實物先。

而家用緊淘寶嗰隻又重又厚完全失去咗新iPad Pro嘅優勢😥
都好硬淨啦
iPad Pro 11” M1 (2020) 256GB WiFi + Logitech combo touch + Apple Pencil $4500
iPad真係幾保值
邊個叫你咁cheap去淘寶搵啫?

亞馬遜大把款又輕又平啦
有冇邊隻高清Mon貼反光冇咁勁?
AR膜
除咗原裝,有邊隻pencil好用?
點解玩得ipad pro 會諗住唔用原裝筆
有冇牌子
台灣Hoda
電話都轉哂呢個牌子

香港冇行出街揾 得一個網有得賣$6xx
我估出旺角揾到都要5字頭
因為iPhone都要$3XX

淘平一大截2XX人仔(預咗比人負皮)
等埋WWDC再諗BTS鳩衝base spec M4 11定執1TB M2 11 even轉會copilot+ tablet
M1 250gb pro wifi $4000+筆$500
本身諗住懶放apple tradein ,得2700寧願慢慢賣算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞