有冇人用緊 新M4 Ipad pro?

1001 回覆
3 Like 90 Dislike
講得好 支持
https://youtu.be/T50KIdikXlU?si=A34A7v-tQncxkI6Y
實際上係支援到,你唔介意可以照做
依個係 type c版

2代有兩個版本
依個一代筆來?
背底個技術係一樣 唔怕煩可以咁做

同埋二代係得一款,冇兩款
一代筆來

咁重搞笑 一代都得
買左2代反而唔得

影完你條重撚火
好似係120Hz同60Hz嘅分別
我意思係 一代筆可以bypass用落iPad Pro 2020度
同樣道理 理論上二代筆都可以用落iPad Pro M4度

你個名叫Apple首席打手同我講二代得一款?

我依家個支就冇type c頭既
你2代 賣得最耐個支 冇USB-C頭

有USB-C 23年11月先出
Apple Pencil只有4款
Apple Pencil (第1代)
Apple Pencil (第2代)
Apple Pencil (USB-C)
Apple Pencil Pro

你見唔見到你幅圖Apple寫乜
有USB-C嗰支係叫Apple Pencil (USB-C)
唔係Apple Pencil (第2代)
咁你講下你話第2代連到

點連呀?
所以咪話蘋果醒羅

23年唔出機

出一支咁既筆(多2代一個USB頭)

之後24出機 唔支援2代
你自己問條片入面鬼佬點bypass囉,關我鬼事
你又話得?

人地就一代尾部有個USB頭

你出來講2代都得 但我2代就冇USB頭既

信你呀首席打手
理論上
係你要夾硬用咋喎
下 變左我要夾硬用

但我想聽下你既理論上用到 分享下ok?

咁用到我就ok架啦要求好低

請分享下
1代有USB頭?咁你應該買咗假嘢
條片入面係ipad pro 2020 wor , 點會唔support apple pencil 2 ?
有個Lightning頭羅
起碼有個頭呀

你以為2代有頭 係有冇頭都搞錯wo
首席打手wo…

轉去正題啦 分享下點連
等我唔洗買過支筆?
其實大家講緊同一樣野?
無usb-c 個支叫 apple pencil (2nd generation) , 或者俗稱apple pencil 2
如果有另外一次叫apple pencil (2nd generation) , 歡迎share
所以咪話蘋果醒羅

23年唔出機

出一支咁既筆(多2代一個USB頭)

之後24出機 唔支援2代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞