有冇人用緊 新M4 Ipad pro?

1001 回覆
3 Like 90 Dislike
所以M1係抵玩既
加上今年12.9個價 太癲
我真心覺得唔值
呢個價我寧願等下代macbook pro
點好過法 有咩片同網係其他ipad做唔到
重用緊ipad air 第一代
唔吸住點叉電
咪話另外整個配件收我200 另外叉
13寸pro成萬蚊起步,太進取
要pro又唔係好高要求既
買翻新或者上一代減價好過
今日拎住部 2018 iPad Pro 去apple 做 mon 嘅AB Test
屌 真心冇乜分別,又可以再戰一年
就當解決都叉電問題, apple pencil 2 個pair 都唔係傳統bt 咁pairing
又或者如果要大mon ipad, 買air 13" , 又唔係好重
點叉電?
另外整個配件收我200 另外叉
iPad 10支Apple pencil 咪試過囉
跟住你班友咪話肉酸 又話呃錢
點做你都會搵到籍口話呃錢㗎啦
佢依家用到 2代 USB-C版
咁又點, 無解決到apple pencil 2 個問題wor
其實係視乎你係咩類型既使用者
有聲有畫面就得既 咁咩ipad都無所謂
有啲係想用tablet黎睇片都要靚畫面同靚聲
咁咪揀pro
呢個mon 我覺得佢一定會擺落Macbook pro
所以我寧願等ipad pro
多過要ipados
乜都做唔到
屌你老尾 佢有冇得比人簡係第2件事
要屌 我直頭要佢支援埋第2代筆呀
屌你老尾 又冇比人+錢換筆
一野就唔支援 咁都係到奶

你唔洗比錢緊係口響啦
佢要整實整到架
唔係想講依個係技術問題 Apple整唔到呀?
本打手真金白銀俾錢買的
我夠真金白銀買 偷返來呀?
我响淘寶買咗個AP2 用嘅磁吸叉座
叉到電但叉完一定要吸返上部pad度認一認返先用到
唔認返先,iPad 就link 唔到枝筆

咁就可以輪流叉枝M記筆
我又想問 點解依家啲iPhone iPad 唔支援30 pin charger?
屌你老尾 佢有冇得比人簡係第2件事
要屌 我直頭要佢支援埋第30 pin changer呀
屌你老尾 又冇比人+錢換叉電線
一野就唔支援 咁都係到奶
垃圾Apple,唔支援30 pin charger

你叫我點用翻啲舊dock同player
有班ifan dog 真係痴線
由iPhone4 開始 用左Apple全系列
都同依班傾唔撚埋

當年唔送叉電頭 又變曬環保撚上身係到奶(佢地話成屋5w頭 , 咁叫蘋果送15w咪得羅)

出新野 即時唔支援上一代 明明做到 逼人換 又要奶

全球都包7日換貨 香港法例冇消費者保障法 蘋果踩住上 又係香港人做錯

講真頂唔順依班友…
你咪屌 唔支援30 pin charger羅
我冇唔支持你呀

支持你去屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞