有冇人用緊 新M4 Ipad pro?

1001 回覆
3 Like 90 Dislike
唔知d陳年流出片有冇480p
屌 咁你又彈出來話得
呢支筆on9到全部外國tech youtuber都笑鳩佢 你都有得護航
用緊2018ipad pro 除咗電之外 感覺其他仲好fit 又有120hrz 可以再戰幾年
藍牙技術上真係得呀
M4 Pro之前嘅Pro機都可以bypass用一代筆
咁M4 Pro同理都可以bypass
冇護過,係有人一直分唔到USB-C同二代有咩分別啫
得你老尾咩 是但講句得 問你點整又東拉西扯
有人以為2代有頭重搞笑
如果你有認真睇,根本一眼就知係曲
「(就2代+個USB c)
咁其實Apple都幾有良心吖,2代有壓感
加個usb-c改改個叉電方法,淨cut走無線叉電,唔cut壓感就平幾百

事實上USB-C根本唔係二代,二代有壓感,USB-C冇
大家只係睇到你ifundog真心係到洗
係咪就係你?
我就從我冇講過二代有頭嘅
依到
冇講過二代有頭喎
實際上係支援到,你唔介意可以照做

冇頭點照做?
咁你話背底都係用藍牙吖嘛 藍牙連接使咩頭?
咁你咪自己用藍牙嚟bypass囉
我就冇講過二代有頭嘅
上面都有貼咗嚿external叉機添
屌奶星 人地用USB頭連 咁叫用藍牙連?
知唔知咩叫照做 一樣先照做到
依家冇頭你叫人去照做
咁你仲好笑啦,屈我話二代有頭
我諗翻終於明點解你會屈我話二代有頭,因為你根本分唔清二代同USB-C有咩分別
以為USB-C係二代=有頭
我係睇你話 叫我照做 先入去睇條片
心諗條on9 有頭1代來教人2代筆連機
條撚樣以為2代有頭?

你就係個條ifundog on9
以為
我以為你阿爸係Tim cook 添呀
實際上係支援到,你唔介意可以照做

照做 屌你老鼠 2代有頭可以照做?
啱啱試咗真係得
但勁難align
買咗M4 11时,唔知係咪因為薄咗,Speaker好似差過iPad pro 2018… 音質同bass 好似差咗…
呢個comment仲好笑
希望有人會出adaptor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞