有冇人用緊 新M4 Ipad pro?

1001 回覆
3 Like 90 Dislike
貴價版睇片玩具 同當初m1 咁 好睇睇埋wwdc先
當iPad係travelling comouter就得
Hardcore咪諗啦
用緊M1 想換
但連枝筆都用唔返真係灰
筆又冇得trade in
換完部機啲配件全部用唔返
真係有啲心理障礙
d色靚好多 但真係睇到流眼淚
同你一樣
我用左一日m4版ipad pro 11 頂唔順即放左佢換返m2版ipad pro 11,睇到勁頭暈,15 pro max 都冇佢睇得咁刺眼
睇完wwdc仲諗緊買唔買個magic keyboard
冇計,FaceTime camera 轉咗位,充電磁吸都要改位。
正常用到3幾百實有人收嘅。
我 11寸 m1 combo touch 同 pencil 成套放,比正常淨機高 500 左右,散放一定高啲不過計返時間成本都唔止啦。
要買都買12.9
11pro 係led 唔係mini led
[/member]冇興趣12.9咁大本身想買air 但冇120hz 好煩惱[member]
咁m4 11寸 oled
大係爽,但有時候過大都好煩
畫面大左,每個動作既距離都遠左
10到11 就非常完美
單手攞機都得
唔知今年有無機會送Pencil pro
仲1516緊M1/2 1/2TB, M4 256定M4 1TB換走俾Gay Cock壽終正寢嘅10.5 iPad Pro
寫notes 睇片上網多 間唔中會用Photomator鳩執相同玩吓啲iOS驚
睇落M2 Air夠做 但係想要120hz 諗1TB係驚on device ai同stage manager chur到要16gb ram
好想搵到全新嘅M2 ipad pro 1TB

可以用返十年八載
我都係,個combo touch同支筆都成2000蚊配件
ipad pro m4 有無case / mon 貼介紹
無乜須要用magic keyboard所以想睇下出面既case
mon 貼又有無須要用呢?
用緊m1 iPad Air,原本想換m4 pro,但竟然要買1TB版本先有full core,夠買部新notebook,冷靜返發覺其實都係睇片打機,m1應該夠玩四五年。
combo touch
買256夠用啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞