有冇人用緊 新M4 Ipad pro?

1001 回覆
3 Like 90 Dislike
呢個牌子係香港野
创立于2009年,至今已成长为享誉全球的智能设备配件品牌,秉承着极致工艺,简单实用,和安全可靠的理念,ESR不断为消费者提供更加风格化、科技化、情感化的产品,创造更加舒适、科学、的智能生活方式。
以深圳为中心,布局欧洲、北美、亚洲等市场,打造了“线上销售+线下体验”的新零售模式,如今业务已覆盖180个国家,20余个电商平台,在全球拥有1500+线下门店,7000万+用户。
https://esrgear.cn/about#esr
自膠

個時佢有個網賣s23 case 我個fd 叫我幫佢買
我email 佢地 人影木叫去上佢新浦崗office 買
佢個時話自己香港
Tim Wu

新Magic keyboard個Esc鏈都無用既....quit app又唔得, Youtube quit full screen都唔得

暫時仲未搵到有任何功能
remote

打字取消得唔得?
買咗13 Pro,個OLED mon 真係好正,但個Speakers真係好廢,超細聲,>70% 先等於 M1 11 Pro 50%
其實都用唔到咁大聲
可以download evermusic 超頻更大聲 ,但用電更快
睇戲 旅行聽歌 就算擺係大廳一齊聽
舊一版嘅ipad pro design個音量同音質真係好好

呢樣嘢差咗有啲可惜
Update
張無凹位自稱AR貼到左
Mic位有個開窿

自帶既工具好撚垃圾 唔係無塵倉得個濕鳩框 塊酒精紙細到未抹完已經乾 塊眼鏡布又係好細難用到癲
最後用左小林眼鏡紙再抹先清潔到乾淨

貼完係反光勁左不過我覺得好過閃魔 直接搵燈照d反光的確係柔和過閃魔果張少少但唔多

因為會用筆又篤又寫同埋想佢順滑d
取捨之後都係會繼續用張貼
ipad m4幾蝕電,訓覺開低電耗電模式訓,起身都跌左7-8%
多數係有野咬住左背景行緊
我用咁多年都周不時咁
出現咁樣就做reboot
下晚就保持100%
買左AppleCare唔貼爆mon都係228
連鎖店完全冇1TB貨
屌cmhk老母個屎忽窿
頭先係佢鋪頭買左部11吋m4
一開發現其中一個角甩漆
cmhk條友話唔關佢地事 不退不換
叫我搵apple
去到apple搞左一輪話最多換部官換機比我
但係要等1-2個星期
而家嬲到瀨屎
頭先問左爆moon都係成部換
岩呀
洗乜買Mon貼作賤自己
反光又高左
我套都唔戴 直接中出算
今次apple care抵買
普通爆moon都可以成部換
粗用到咁上下比2xx就換部翻新
何必委屈自己又moon貼又戴套
Otterbox 隻 statement studio Apple Retail Store 到咗貨,算啦鳩衝咗先。

冇得屌cmhk
所有第三方一開盒有問題 就要返Apple store

一直都係咁

同埋頭一水新iPad官換機 係新機來 唔洗介意咁多

整出來係比人換
香港就係多閪客
咁係香港冇消費者保護法
全球先進城市都有7日冇條件退換 係得香港
講緊中國都有
以前有,多謝炒家玩壞哂,願賭唔服輸,又一堆人耍花招,偷龍轉鳳換零件,而家咪大家一齊輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞