有冇人用緊 新M4 Ipad pro?

1001 回覆
3 Like 90 Dislike
中國依家咪一樣黃牛企曬係Apple store門口炒
冇人要 入Apple store到退錢

柒既係香港政府 立左法 Apple咪要跟
係佢唔立 Apple先光明正大
好唔好用?6百幾唔平
唔官方買就係咁煩
啱啱都退咗部13吋M4
QC勁差
買機唔去Apple Store冇計
Apple Store買個staff見到會即刻主動換
主要因為之前M1 11寸用慣咗 combo touch,有 kickstand 真係好緊要。 基本上我唔會用個 front cover,咁一般 case 都要連埋 cover 先企到,又厚又重。

初上手,質感好好,好 fit 位,個 pencil holder 都好穩陣好用,而且keep 到薄身,個 kickstand 同 Logitech 個質感一樣,整體感覺算係 premium 嘅 product。

奇怪係點解外國早排啲 review 差成咁,佢哋講嘅問題我都唔覺有(好鬆,好脆弱,音量制平嘅撳唔到,pencil holder 甩出嚟等等…) 可能批次唔同呱。

當然… 賣咁嘅價錢仲要係 Apple 目前唯一 3rd party Case,一定有好高 expectations… 只能夠講暫時市面搵唔到同功能類似質素嘅選擇。

兒登一味腐皮

又唔話人知自己用咩神器咁巴閉
衰咩?
Apple store 好似即場開先有得成盒換
出左門口返去 都係換白盒?
sales通常唔係會問你 如果你真係自用現場開埋盒比你check咩
btw 點解唔直接去c記搵人教育價買
iPad Pro M4 vs Samsung Tab S9 Ultra
https://lih.kg/kOhaaS
冇架喎你自己跌爆咗又話開盒見到爛咩
世界上冇一間舖頭會換俾你啦
所以一直都話 如果係online shop唔現場拆
開盒要拍片 有片的話通常唔會唔認數
有 7日無條件退貨咪即場退貨再買過新
如果爛咗嘅話無條件退貨都做唔到啦
好耐之前Apple有14日退貨,爛左都係冇得退
唔知用唔用到舊magic keyboard
唔得
想問下原廠keyboard 有無倉頡碼?
Apple store中文magic keyboard
只有注音同拼音
Nano點睇
傻鳩先買
有冇人睇oled 真係睇到眼亁
睇黎今年真係好少人買
用家po 都推唔爆, 多數都係無買問問題
買唔起
我睇埋wwdc先
如果ipados 仲係廢, 買部s9 tab 算
邊到有用家post?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞