有冇人用緊 新M4 Ipad pro?

1001 回覆
3 Like 90 Dislike
買左 ipad pro 11

好爽
有咩套推介?
邊部?
從來只用純透明套
咩牌子呢?
iPad Pro 11
要唔要帶出街?
應該問要唔要kb

如果唔要kb 其實冇咩大分別
識企 包邊就得
喺apple store撚咗陣部ipad pro 13吋

想講無論改到幾簿幾輕都好

就咁單手握住都係會酸到仆街

經常捧出街嘅話真係諗都唔好諗
買11羅 都係oled
帶呀
顏色有冇介紹?銀色會唔會好distracting同太大contrast?
想要輕啲 本身有iPad Pro 12 m2 屋企用。 部新11 m4 打算返工見客jot notes同去旅行用Lr執相
咁淘寶買個識自企夠啦 最緊要要有cover 包到邊
我都係淘實買d垃圾分拆旋轉套
剩係4揚聲器都比雙揚聲器立體好多。平時播歌睇片都一流。
雖則120hz對睇片就無咩幫助,不過如果剩係上網睇片,真係性能過剩
還有雖然oled一定係靚過LED,不過距唔知會唔會有頻閃問題,夜晚低光環境睇到眼乾流眼水,同用iPhone一樣,只係夜晚睇一定都係對隻眼唔好,相對上led無oled低頻調光咁傷眼
今代logi都薄咗輕咗 十足apple B隊
今代同iphone一樣都係低頻pwm
M1板既smart case係完全唔相容M4板
改磁鐵位真係好狗
Combo Touch 鍵盤 想問邊度先有得試? Store 全部都係magic
最大機會係Logitech門市(有番貨嘅話
本身都唔打算換,之前用緊2018 iPad Pro 12.9
不過呢幾日轉咗工作崗位,要不停take notes 同周圍去開會

試完11之後 覺得好輕好細,企係度嘅情況下寫字 都好舒服,反而 12.9雖然都好輕,但係太大部,隻手都經常要 adjust 啲位 去方便書寫。 即刻果斷落 order
Same here
有冇啲輕便得嚟又保護到枝筆? 放袋 驚枝筆會甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞