有冇人用緊 新M4 Ipad pro?

1001 回覆
3 Like 90 Dislike
仲有m2
有冇咁想睇battery health
Combo Touch勝在個鍵盤唔用嘅時候拆得
兩個重量其實同差無幾 前者輕少少
不過今代個表面轉咗好似Magic Keyboard啲磨砂質地
摸落係高級咗 但比上一代黐指紋好多
冇錯,新機專用
大家講下 自己舊iPad放左幾錢?
想知市價
iPad Pro 11” 128gb 4g $3000
只賣機?
4g 係m1?
唔係m1 只賣機
邊到賣?
今次Pencil問題情有可原嘅,係之前Apple冇諗過會搬個前鏡頭去側邊。其實佢可以左邊前鏡頭,右邊pencil咁咪冇事 佢應該考慮過呢樣嘢,但係都係覺得橫向使用嗰時一定要同時間pencil and front cam都要同時間喺機頂
筆我覺得仲可以理解
起碼新機配新筆/舊機配舊筆而且係Air/Pro一視同仁
當係推倒重來
但air舊keyboard /pro新keyboard真心唔知想點
Air Pencil位郁咗
咁keyboard位 Smart Connector 鏡頭有冇郁?
你真係水魚中既中魚
吓?
啱啱試咗個新keyboard , 十分之好打。
Macbook Air
佢23年冇出機
出左支USB c 垃圾筆(就2代+個USB c)

之後24出新機 唔支持2代筆

依家講緊第3方 用藍牙都連部機
佢唔支持到 連藍牙都唔得
(就2代+個USB c)
咁其實Apple都幾有良心吖,2代有壓感
加個usb-c改改個叉電方法,淨cut走無線叉電,唔cut壓感就平幾百
真係同你班ifun dog 講唔埋
分清楚2代同USB-C版有咩分別先啦
分到 多個USB c

但你重未分享 點樣2代 連新iPad既方法出來wo
百老x
Full block佢算啦
佢idog到連我咁鍾意用apple嘢都頂唔順
本打手唔會用啲非Apple官方嘅偏方
你夾硬要連請自己bypass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞