有冇人用緊 新M4 Ipad pro?

1001 回覆
3 Like 90 Dislike
3邊 iPad Pro套 paxxxx
搵唔到有依間鋪
係幾好,如果個殼後面可以做埋支架就正
我唔考慮MKB係因為一拆就裸機,即係一定要黐住MKB嚟用,喺空間少嘅台上面就唔使用,logitech CT會實用啲
總之兩個都好雞肋
新Combo touch賣兩千
我會買magic keyboard

實際我係m2 pro 12.9
Combo touch誠哥減到千4蚊
直頭唔諗magic keyboard
Magic 問題唔係個keyboard
係逼你裸機,case都唔比用
都有d case fit番用magic
但我覺得怪怪地
不如買套藍牙keyboard mouse算
新款唔知有冇改 係去睇下
條片舊款來
二代一出就買既都用咗6年啦,算啦
電量啲人話差三成以上
如果要用cellular,大陸版可以用嘅esim好似多限制
坐飛機實測過,機艙熄哂燈睇片,brightness開<20%都睇到暗位細節。換機前用2021版iPad Pro做唔到。
早幾日買左m2 11 pro 12xx, 好正
12xx? 你講緊個case?
咁當然啦
電腦,電話睇都有咁既問題
咁你買貴左…
m2 11寸 carousell 幾百蚊有個..

定你講緊magic kb?
冇啦
同埋MKB可以再做好啲,佢有2個鉸位其實可以做得再拗後啲,咁就可以更多角度
combo touch 呀師兄, ipad pro m2
認真你買貴左 carousell
11寸 m2 唔過千 收到..

佢m2都係用m1個模 logi 冇為m2出新

=個case賣左4年… 周圍倉底貨 好似800都有個
你講緊2手?搵個800$ 全新嚟睇下
點解 已經係market best two keyboard case
iPad可以搵部有care二手
Case真係頂唔倒二手
不過magic keyboard又唔係好算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞