星島報導:兩名組員指證Ocamp非禮被告事發時在場

542 回覆
83 Like 484 Dislike
假設你揸車比人撞
但你去告一個你無十足把握喺撞你車嘅人
然後個個人拎證據根本就無揸車
咁樣都唔係老屈係咩
依個我又信

可能借啲二造尻佢
大體同意,我覺得佢應該至少係做咗啲令人誤會嘅嘢,所以啲岩岩識嘅人先會異口同聲話係佢非禮

不過,始終無罪假定,既然法庭判佢無罪(呢件事上應該可以信法庭),咁佢就係清白無辜
玩緊psychologist
問題實際上唔係問緊佢
組父全程冇關心過我
無從得知,但X根本唔誠實可靠,彈出彈入

1. X庭上口供仍然話唔知邊個
2. 但周助手指,X係第二日已經可以當住全部人,指證阿強,仲口響響叫周助手向上報告件事

一個可能,貪玩玩大咗收唔到科
有冇玩過psychologist係人都問啲juicy野 女都會問男有冇扑野果啲架啦
個頭挨落大脾果陣自己唔識嗌唔好嘅
你同我講定, 同上面果個講?
乜撚野放生,個官判咗佢無罪就係無罪。佢咸濕還咸濕,個官判咗無罪即係呢單唔關佢事
九成九兩條女比口供果時 班公務員問佢地係唔係一定可以認到人 果兩條女答一定認到 跟著班公務員以為兩條女會認人 點知認唔到 比兩條女過左棟 依家唔夠料鋤得入 班公務員應該比上面屌到上天堂
你啲溪錢自己袋返住啦柒頭

你渣車唔知邊個撞你 ,
然後求其搵架行過既車黎告
告唔告得入都係屈人

學人講邏輯屌你老母咩
組媽呢
我都同意佢今次係無罪, 但呢條友絕對唔係佢口中所講既受害者
案都未審完就已經急不及待帶風向搏同情想搞死條女
唔洗理佢啦
佢呢幾日專唱反調 撩交嗌架炸
講下都唔得阿, 在場得女事主, 同男事主2個人就話姐, 現場咁撚多人, 10P 都可以講啦, 有你可以話無, 無咪無 , 想你講下野, 廢撚時你入到大學俾人杯9你
果班律師樓文員不嬲唔接受香港陽光司法下會有人受委屈

條影片表面好資訊性,其實就係避重就輕
香港裝咗咁多 CCTV, 若被告唔喺案發現場,咁案法現場外其他地方 CCTV 一定影到
以後玩psychologist問下今晚食咗飯未,有冇拍拖就安全
可能佢知道連登係好仇女網
其實我琴日聽完都有啲同情佢,但諗諗吓覺怪怪地,話都係聽返兩面啦。即係有個巴用粗口鬧我,都唔知係咪佢啲friend嚟㗎,我block咗佢。
好撚記得組媽一嚟就問晒全部仔係唔係青頭
你用緊正常人思維去諗d痴線人
唔洗為乜大把人drama queen,唯恐天下不亂,扮受害者,博同情
唔中意一個人,就自然唔想佢好過
唔洗要benefit, 最緊要睇人仆街

你同我永遠唔知個兩條女諗緊乜
聽你個柒頭皮講就死啦
我都唔知,自己去問保安拎得唔得?
但好似如果警察查案果陣攞咗但控堂冇呈堂,就一定要share埋俾被告睇,被告覺得cctv對自己有利就可以自己呈堂
條仔係計謀型罪犯 想水人反水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞