星島報導:兩名組員指證Ocamp非禮被告事發時在場

542 回覆
83 Like 484 Dislike
而家係你老屈我支持有罪假定

不過d仇女cctoy係冇咩邏輯,冇咩腦
認到阿強係阿強
係 咪係 見到班友成班薯仔落口供 問佢地邊條撚樣最撚似非禮兩條女 教撚埋佢地落口供隊鳩人
跟著求其交差
其實人哋可能係想知佢隔離條仔
係喎 自膠
咁如果個個都話真係捐山窿完之後30-45分鐘完結活動

咁問題係其他証人有冇講過個活動幾時完
定得周講係2215完
X續指,到了晚上淩晨時分,她與組員在宿舍內的客廳聊天,突然有兩個不認識的男子加入,其中一人自稱為「阿強」。據X所述,阿強開始分享其性經驗,期間以X的手臂作示範,在X的手上打圈,動作維持了數分鐘,又稱該次性經驗以失敗告終。X當下感到「好唔舒服」,但因很多人在場,她為免掃興便強忍下來。

其後,他們到樓下找另一組別一起玩,當他們玩名叫「psychologist」的遊戲時,阿強增加了「傳真機」的規則,意指一定要說真話。遊戲期間,阿強詢問X「有冇扑過嘢?」,後來又問A「會唔會想3P?」X指,同組組員亦認為阿強的行為核突,又使氣氛變得尷尬。當被問到是否知道阿強是誰時,X則指當時並不知道,亦因阿強身穿城大上衣、而又自稱修讀港大工程而感到奇怪。X形容阿強與她身高相若、染金色頭髮,她後來在認人手續中認出阿強正是被告鄧皓然

我都唔肯定
但照新聞報道嚟睇
佢係認邊個叫阿強而唔係邊個非禮佢
有可能係X同警察話自己玩psychologist嗰陣俾一個叫「阿強」嘅人摸手(控罪2)

咁警察覺得佢ocamp第一次見只係記住「阿強非禮我」,未必記得邊個係「阿強」
於是就叫佢去認人睇下佢係咪真係知邊個係「阿強」
唔出奇 差佬一貫作風
究竟吿人嗰兩個女仔幾時show樣啊?
咁無辜快d出黎維護自己嘅利益
無錯,佢地成班夾口供引導目標去阿強度,上面條友仲繼續ff話無夾口供照直講
阿強喺連登出完個post,個個都鬧爆個女仔,又要個女仔道歉,淨係相信個post

其實佢本身自己都咸濕,問個女仔有冇扑過嘢,想唔想3P,又挨個頭去佢大髀

啲對話咁撚厹
連登又炒車
不過係唔夠證據先告唔入啫
個官裁定話有,但唔可以完全肯定係被告做,有可能係其他人
搵到真金毛NTR 還事主清白仲好玩
我理得佢出面俾人中出即飛俾人搞大左個肚再落埋仔, 關我撚事,

屈左個無罪既人, 就要出黎道歉, 再去揾返摸你果條咸濕仔
佢展現緊典型嘅女性發洩情緒思維

佢講畀車撞
但個問題就係佢根本唔知邊部車撞佢
而佢嘅觀點就係
總之畀車撞咗就要搵一部車嘅車主嚟告
就算係點錯相唔sure係咪佢撞都唔係老屈

典型港女精神病發洩式思維
「總之我心情唔好就要搵個人發洩,你被我發洩你唔係無辜」
組爸都會問你stage幾啦
以前年經果時唔生性撈黑 d反黑一路係大房打你 一路教你點樣落口供 我屌佢地老母
咁人哋冇做過 冇得夾硬屈
都似
咩叫無罪推敲
又炒車
屈人都無錯
再加埋成個 oc 同莊都冇幫
佢仲點讀落去
人無恥無敵,可以非禮? 可以騙76歳阿伯結婚?
佢幾時肯定? 你有無睇案情?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞