星島報導:兩名組員指證Ocamp非禮被告事發時在場

542 回覆
83 Like 484 Dislike
其實依家再諗諗
生日飯可能好早食完仲嚟得切參加Disco Night
至於營地cctv,點解個官唔接納就真係個迷(一係叫被告去申請判詞transcript )
可能係:
1. 被告冇將CCTV呈堂
2. 證人庭上冇話Disco Night30-45分鐘後完
3. CCTV嘅時間錯
4. 個官判錯
女事主上到底都係話望唔到
你有無睇案情?
屈個唔在場嘅男仔非禮
都唔係老屈你講乜
佢地係大講性行為 唔係a幾呢啲低層次
其他人
你又知佢屈? 你當時在場?
stage wo
唔好咁oldschool仲講a幾好冇
可能個CCTV 揾唔到姐
咁多CCTV, 你估D差佬會睇晒咩
都無人死, 無人強姦
非禮咋
硬頸啲 任佢地打
當時人唔在場, 就係屈
呢個game上到庭百辭莫辯
再加上法官個啲年紀好難理解當時遊戲個context
傳媒更加只會報導條友問人想唔想3p
X本來就睇唔到邊個非禮佢
係A點醒佢之後,X先‘意識到’係阿強非禮佢

認人既時候到底係認 邊個係阿強 , 定 係咪阿強非禮佢

無從判斷 , 可能得原po先知

但上庭嗰一刻,X都仲係講緊其實睇唔到邊個摸佢
呢點已經好大問題

咁都仲肯做證人作供,堅持指證阿強非禮
好想知X嗰陣諗緊咩
個官唔接納係因為冇客觀證據證明幾時玩火車
所以就算被告10點到
都證明唔到玩火車時被告不在場
咁都拉,身有屎
佢用手示範埋 同你講stage 爭太遠
唔好minimize 個程度
咁唔係,被告有CCTV可以自己呈堂
而家問下犯法咩 女拳法庭
在場就係犯人,咁證人都在場,都係犯人了
第一冇理由講D咁on9既大話, 第二就算冇CCTV都有食飯人證, 八達通由食飯果度番camp Record, 呢度諗唔明, 如果呢個位係咁firm, 可能上庭都冇必要
有冇懶人包
冇報死全家
冇計 年輕果時唔生性撈黑 佢地有百鳩幾種方法玩鳩你
佢無證人無證物證明佢係其他場所, 只係佢聲稱話去左婆婆生日宴咋
但係法官無接納佢呢個不在場證據

同埋佢真係有摸女仔, 超級鹹濕借講鹹濕笑話, 叫女仔伸手出黎比佢示範揸波同埋撩私處架
只係個女仔無即時表示拒絕, 先告唔入第二條罪咋

同埋, 有三個證人, 目擊 , 係一個同佢樣同一件衫、同一髮型, 同埋染金毛既人, 非禮左事主

只係因為咁啱同一組, 都有兩個人染金毛,
所以最後先因為"有可能"係認錯係, 所以疑點利益歸於被告, 放生咋

而證人有相, 另外兩個金毛人, 件衫顏色唔同架,
不過, 認人果度, 唔夠100%比個官確信就係被告, 先有疑點放生左佢

但撇除左單案

個男仔係100%超級鹹濕, 成日對女仔講鹹濕笑話, 專登去參加佢唔屬於既護理OCAMP,
仲要不斷講鹹濕笑話之類, 用非常猥瑣既方式揸同撩 (好長時間)個女仔手臂架

呢D係被告承認事實黎, 無屈佢, 只係因為女仔無拒絕先至告唔入,

呢個人完全唔可以用無辜同清白去形容
早一日已經非禮左條囡 摸埋人地條腰 好彩唔夠料鋤佢唔入 而家仲想煽動社會搞死條女 呢條友真係賤格
你又知佢唔在場? 而家無證據指佢在唔在喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞