星島報導:兩名組員指證Ocamp非禮被告事發時在場

542 回覆
83 Like 484 Dislike
X其後在認人手續認出「阿強」是被告。

唔知係邊個咁點認

認咗啲乜野
又係你,
讀多幾年書先講野啦

錯晒邏輯

你下次揸車俾人撞唔好告人

陣間告唔入,人地就鬧你「你屈人啦」
因為你告人告唔入輸咗,就變左一定係你屈人

你代入一次思考一次啦
袋錢入你袋
亂估有人教原告
然後早啲close file再領工?
如果X落口供話見住阿強非禮佢 辯方應該會鋤死X 但無相關報道
所以我推斷X庭上口供同警署冇出入嘅可能性比較大

其實非禮真係有存在過?
我同另一位巴打講左2-3個post喇哩樣野
其實都係,不過喺全部女人都係雞嘅連登,大家一定信到十足
正經post推唔郁
我都知被8達通有冇紀錄
同埋場內入面冇cctv,但出入門口/附近應該有
係唔係真係果個時間段唔喺現場
一句總結又係疑點利益歸於被告
做joba都假名,做spy就話啫
根本係班差佬 落口供果陣見幾條友都話疑似阿強 就引導班人全部落口供隊哂阿強交差
呀強話cctv影到佢2200入營地喎
呀強應該係有去生日宴
佢點會講呢d咁易穿煲嘅大話
照你咁講,個兩個女仔,可以求其篤一炸現場唔中意ge人出黎,然後屈佢地非禮,全部人一齊go through個legal system…唯獨佢地兩係無錯?因為佢地聲稱自己係個仆街受害者?

本身係ge, 佢地無錯⋯但當你唔肯定係咪,又指證左個無辜出黎,就係錯!唔肯定就唔肯定,唔好鳩指。可大可小

同你講,唔係「原告」就一定係受害者。。我識有個女人為左爭公屋,不惜搵埋自己小朋友一齊講大過,黎告返自己人
黑社會點錯相斬錯人
Say個sorry就當自己冇錯?
不過告唔入 班差佬都比上面屌到仆街
錄過口供都知 佢地但求就手就引導
你唔話下自己仇男 一有男被告就有罪假定
我理解到係鄧同學大概10點鐘返到黎
等disco night完結 但就冇join到火車捐山窿
所以等待期間有其他人見到佢
正因為其他人見到鄧同學 所以不在場證據唔成立
並唔係問個女仔 玩過ocamp就知佢地玩緊個psychologist點function
我唔想呢D咁陰質既事無狗媽狗爸
你都識講個女人為左爭公屋

咁條女為左咩

為左可以上庭過下口癮?
嗰兩條囡搞到個男仔咁唔叫傷害
你都幾雙標
呢啲叫屈人嘅報應
係人都咸濕架啦 唔通個個都會非禮咩
你都九唔撚搭八,你究竟明唔明我講咩呀小朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞