冷氣討論 (12)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
⼀拖幾⼀般電器舖好少賣,因為個體客比較少會買。
你有必要裝⼀拖幾就應該搵返啲冷氣工程公司搞,⼀來比較齊款二來啲裝機師傅理論上比較熟手,出面電器舖啲外判冷氣佬未必熟點搞。
問既人自己搵睇,有啲已經自動波,有啲睇完唔明問ok. 未睇定不斷問個海咁大點答
答完三星你先問有冇其他,咁多隻牌子功能都有分別,為何不自己先找官方網站.
Thanks 巴打
點解能力有限嘅
要問你自己
你講出黎 就緊係問返你原因啦
我覺得你應該用重工一拖三,原因少臭allergen clean.
怕你傷心
想知快講
答左你少臭
巴打方便私底下傾?我都中咗伏
留個tg

條喉係咪太短同圈住嗰啲正常唔應該咁?
carrrrson
原來仲有人中伏
巴打咪再幫襯呢間野 垃圾中既垃圾
睇唔到仲有幾多先到部機,你自己度下夠唔夠三米
少少凹花唔奇,運輸、抬上窗台、裝機嗰陣整親少少都有可能,如果只係少少問題唔大。
張相右手邊已經係盡頭 就咁睇得1米左右
三菱電機邊款分體性價比最高 要3/4 2部 2匹 1部
巴打就講咗㗎啦 手工差 整爛野 信就信 唔信就仆街唔好喊
https://www.i-cable.com/%E6%96%B0%E8%81%9E%E8%B3%87%E8%A8%8A/%E6%96%B0%E8%81%9E%E7%86%B1%E8%A9%B1/232463/?utm_source=facebook_cable_news&utm_medium=facebook_link_organic&utm_campaign=share&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2Ir53MgbSag--BYvH9Vf4ETReC54em0ntqAwYsMeUgQ2lqSXfqeESsCUQ_aem_Ace0RMoDIlHFfhga8kLxBRYUFZL0NuAxnkZKu2rkloM7Af0jt1xl5tH2pf_PClp6NRu4S8WU3WXpJ_gRiYOy8gng

冷氣機突鬆脫險砸2歲女 小米稱牆身有沙致脫落、拒換新機 父不滿賠200元:說句話難聽可能人都沒了

請問大家此情況應該同安裝手工、墻身有關?入墻膠塞、螺絲太差會唔會出現此情況?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞