國泰嚇機暴雨試降失敗急升千米 空中盤旋兩小時 乘客尖叫狂嘔

980 回覆
226 Like 39 Dislike
你再9up前上YouTube 睇下你啲心中航空公司嘅touch and go先啦
人感覺5000尺 實質可能都係一兩百尺左右
副計會突然full power谷盡
不過見到最多人支持嘅comment都係話尊重國泰機長嘅專業決定
部分連燈仔比小紅書用戶更加民智未開
咪佢自己個app

你飛得5-star民航,
你無盡力令個客坐得舒服已經係要屌

無謂地Chok 上chok落兩次都land唔撚到咁撚柒,
仲可以屌番個客轉頭、話個客無死仲想點

繼續吠,等多d香港人睇到
其實你個個reply都淨識話人係狗,我哋追開post嘅自然知你係一條傻鳩,就算啱啱入post嘅都只會覺得你係私怨撚 won't take you seriously
你睇下係你地唔take me seriously,
定堆客會因為呢單野唔take國泰seriously囉

我就慣左飛英澳去新加坡轉、飛美國就去韓國轉,
越嚟越多人都係咁玩,原因無解的,
比多幾日假、錢,唔洗對住你呢d甩皮甩骨的人嘛
姐係天氣唔好試下做降落就唔take you seriously?
咁你冇咩公司可以搭
你以為SQ KE 未試過天氣唔好,fail兩次跟手要divert
人地仲試過天氣唔好,機員失誤炒機
咪繼續洗地囉,越洗越柒姐
隔離UO都已經揀左divert,高下立見啦
咪divert 左去深圳

不過無得落機又屌
啱呀, 商務客飛上海唔搭國泰可以搭東方航空又得
搭香港航空播返首心經可能又land 到呢
試下做降落

Ok

衰d講,澳門玩21點班賭仔,
都起碼信自己會贏先去馬

原來國泰d機頭揸住二百幾條人命係”試”
咁咪姐係判斷錯誤囉
有咩錯誤?不嬲都係咁做
勁似之前睇華航空難前既情節咁
啱. 應該要考返個cpl先好搭飛機
你考完咪又話你唔係國泰做,唔識國泰邏輯
即刻有潛水症
再講多次呢班機前後都有成功降落

降落可唔可以繼續係睇即時天氣
嗰刻可以落就落
落嘅途中天氣唔達標準就放棄

唔試就divert可以係因為架機唔夠油,又有排未到你降,所以即時決定走
亦可以係機師/飛機唔達標喺呢種天氣降落,所以一定要走
六字頭新user 懷疑小學未畢業
嘩巴打我同機 你寫得好好 果晚果種跌法係驚過攀石唔跌四五米 我都諗會唔會見唔番屋企人
https://www.youtube.com/live/OE8gruA2Efg?si=4F-yzSYvt_MuMYYM

今日james會開直播講依單野
聽專業機長講勝過聽連登虛擬機師
屁股鈎實左咩?
因管理不善…………
你估依家國泰仲係以前大柴個年代?
呢個有料到

有睇開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞