國泰嚇機暴雨試降失敗急升千米 空中盤旋兩小時 乘客尖叫狂嘔

980 回覆
226 Like 39 Dislike
死傻閪FF自己係機師
你知唔知自己講乜撚嘢呀收檔啦你
支持巴打貼個牌出嚟以正清白
真 如果有飛機咁快嘅船就好
琴晚好似仲要勁大風
我都想試下個推背感同離心力
平時啲氣流唔夠喉
個個都係屌佢唔繼續兜/唔divert

落唔到梗係要go around,
個問題係點解會決定落個下,
而家唔係唔死人/個客心臟病死左有全屍就叫 5-star airline

國泰可以對自己無要求,但其他airline會,
上面師兄都講,UO都識divert點解CX要搞到go around,仲要go around完之後再go around,
最後係香港落唔到、都要去深圳

咁點解唔直接疊埋心水兜,兜到咁上下都冇信心落,
覺得唔對路去深圳pan pan。

Land得好係對 5-star airline機師的基本要求離
所以連登討論風氣咪咁差
啲留言幾多盲屌盲撐 同講埋啲九唔搭八既論點
十號風球照降落 荷航客機安全抵港
https://www.hk01.com/article/114013?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

人地十號波照試,最後得佢一班Land到
唔係人divert就要跟
你條柒頭喺機上面驚到腳震就有份,講你就咁大撚聲

係咪佢揸機?
有次搭飛機遇到d 好勁既氣流,真係坐過山車咁個屎忽離一離個位,之後架機keep 住震又有離心力咁,之後搭飛機就有恐懼
你呢啲正宗政治上腦
天氣差架機落唔到你走去講黃藍
cctoy 係咁
慳返啖氣 唔洗同佢討論
上面班毒撚扮機師係咪想笑撚死人
試過黑雨起飛,chok 到空少都話chok
我個次都嚇親因為咁啱天氣唔好去 飛機啲人有尖叫唔會係咁鳩叫 不過有常識都知飛機安全過其他交通工具
認同你講法,下次搭飛機係芝麻仁坐你隔籬嗱嗱臨撞機死咗佢
你就真係唔死都冇用啦
想知你現實係咪都係口沒遮攔講埋啲廢話拎存在感以為自己好型
尖叫果班一定係女人
唔識解決問題
只識嘈撚住哂
笑到仆街本身冇事都俾班友尖叫嘈到頭暈眼花
坐過山車咁
近排睇好多佢嘅片。

佢話一個機師可能楂三幾年都唔會遇到一次要做 go around。

最後一刻個 taxi 緊嘅機司命令另一個落錯 runway 嘅飛機 go around ! 十分驚險!

https://www.youtube.com/watch?v=AM01NSZyA7I
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞