國泰嚇機暴雨試降失敗急升千米 空中盤旋兩小時 乘客尖叫狂嘔

980 回覆
226 Like 39 Dislike
但真心唔明嗌麥鳩
500ft,有耐都未到minimus
就算過埋minimus都一樣可以goar
共產國家係咁嫁啦
俄佬landing咪又係拍掌
係唔係冇得落機
Fear failure都land到

https://youtu.be/epKrA8KjYvg?
降落果陣我會想睇呢個情況啲空姐個樣會點
係一樣好驚定係當生菜咁食

23:30去到深圳到第二朝10點啲時間點過?
架機仲有冇冷氣食物同水?
戴左安全帶一樣會feel到?
勒到骨折既就應該唔會
驚係好正常,但唔知做乜鳩係咁嗌機長加油
聽到心都煩曬
你睇下係你地唔take me seriously,
定堆客會因為呢單野唔take國泰seriously囉

我就慣左飛英澳去新加坡轉、飛美國就去韓國轉,
越嚟越多人都係咁玩,原因無解的,
比多幾日假、錢,唔洗對住你呢d甩皮甩骨的人嘛
問題係你揀咩航空公司都避唔到惡劣天氣唔divert,嘗試降落但最後要Go around

其實無一間航空公司符合你對安全嘅要求
坐都係坐外國航空公司果d加唔坐返支航線
死都同外國妹死 又唔洗死前比支種嘈
機長交報告交到手軟
咁你拎ATIS 果刻 天氣風向ok wo
2分鐘前仲有飛機落到
到你十分鐘後開始做approach 天氣變差 ATIS可能仲係show ok
飛機既Windshear alert 要1200ft先會開始activate
咁你唔去到1200ft 你點知 (boeing 係咁 我唔識airbus)
Atc又冇同你講 前面架機又話冇事 ATIS又話冇事
不過認同你 5star airline 都冇超能力整走d 雷雨雲 真係唔合格 應該執左佢
屌那星,啲支那仔真係大鄉里出城都唔識感恩嫁
搭飛機最抵玩係take off 同landing 有離心力既時候
佢地宜家可以搭一次飛機玩3次take off + landing 即係有6次快感
仲可以遊多兩個鐘飛機河,如果呢一程機比啲飛機膠坐到
我夠膽講真係成個cabin seat back都係佢地啲精,女既坐到個cushion都係鮑汁
驚都唔得,癡線
搭私人飛機lo
唔出聲班撚樣會員成日助長Cctoy
即係你完全唔係業內人士 咁學咩人講是但請人/train人? utter bullshit
駛唔駛考個牌先可以講嘢?
我覺得你都係bullshit
咁閪pro,就唔駛上嚟留言
我相信世上每一個機師都係pro的
一定無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞