國泰嚇機暴雨試降失敗急升千米 空中盤旋兩小時 乘客尖叫狂嘔

980 回覆
226 Like 39 Dislike
其實go around flaps 係唔會放盡
我都好撚驚氣流,人愈大愈唔敢搭飛機
落地重飛係最危險的事,仲要兩次
Cls, 叫乜鳩加油,個機長唔知外面we娃鬼叫發生乜事,搞到佢分心仲大鑊

啲女人係停車場泊車驚撞花人架車都識扭多十手軚啦
機長係咁惡劣天氣下識go around唔係基本?
佢仲要夾硬試兩次先go around
sor 但真係有d大驚小怪 復飛/重飛好正常
咁都唔抵屌?同啲盲屌 中/美/日嘅人有咩分別
重飛好過你格硬落吹到反肚 不過真係好得人驚
廣州呢?
應該係加埋惡劣天氣搞到咁
點樣為之衰咗先?
作為一個機師 go around唔代表衰咗 divert亦唔代表衰咗 炒機就真係衰咗啦

Land唔land到有陣時都係睇彩數 尤其是尋日啲風轉得咁快 可能咁啱到你land嘅時候就windshear 咁land唔到都無可厚非

431第一次land果陣就係個thunderstorm到既時候 佢夾硬land我仲驚啊
CI642咪就係格硬落出事
前面第一部go around 嘅708去咗澳門
後面貼實個部451都係去咗深圳
well done captain
咁多人嘔要抹比我都喊
轉降機場都要panpan? 利申唔識
兒登仔真係弱智 個個都淨係識盲屌

他朝君體也相同 將來遇到呢d情況自己咪又係嚇到瀨屎
人機合一
(師兄會唔會誤會咗Go Around嘅意思, Go Around唔係Go Away喎)
同埋點問到個captain
呢到好多人都準備入冊啦
仲以為你有咩內幕料, 原來純弱智
深圳當時都係暴風雨過後啲機亂晒無位收機
要佢declare emergency先肯收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞