國泰嚇機暴雨試降失敗急升千米 空中盤旋兩小時 乘客尖叫狂嘔

980 回覆
226 Like 39 Dislike
係架機上面,相比起急升,架機係上面連續急跌幾次個離心力最辛苦,成個人拋起幾次,前面段片都係急跌果時
唔似
本身用緊07L 之後341開始用07R
時間上啱啱好0030
明白
咁落MFM好似好啲?
想問下737, 如果要用VHF同ATC溝通, 係要一定要用手hold 住 R/T 個制? 緊急時都要咁做? 唔hold個R/T就唔會send出去? 手提電話都唔駛hold住, 點解飛機要hold住呢? 如果hold住, 自己又hold住, 咁咪大家都聽唔到對方講D野?
ching幾好想像力 但再望多次幅圖,屌又真係似
d打蕃打個空姐
講到打人好正義咁
一張飛機票有飛機+過山車體驗。抵
明明話「芝麻人沒有一個是蘑菇的」
而家慢慢去返08年高登咁
好快就「我係中國人呀hi」
急升都會
到頂轉平飛果下,你個人慣性仲係向上加速,但架機無跟住向上咪會感覺凌空
如果你坐係架機都, 架機一路飛就一路震, 唔係震幾下喎, 係不停大震少震幾十分鐘, 你諗下你心情會點, 會唔會諗衰野.
如果係香港人嗌一定會話好團結
無知真係可怕
其實go around有乜嘢好驚
夾硬落地炒咗啊你命都冇撚埋㖭啦
搭得飛機就預咗有風險㗎啦,屌你搭巴士都會撞死啦依家個機長識得around你仲想點?
嗌乜鳩 喊乜撚?
你鍾意二元既,可以去斬芝麻人架
唔斬既原來你都係咁愛國
真係估你唔到
唔好自己厄自己啦….. 歴史上最安全唔代表將來安全….

睇清楚而家國泰點營運先啦….

雖然件事好撚驚嚇
但其實飛機只要上得返高空就好難有咩危險
唔好將部機狂震同安全掛鈎
其實完全唔關事
就好似硬避震嘅車咁
只係坐係入面舒適度較差啫
成日都話minimum就要決定係咪go round, 點解低過minimum又可以go around?
全世界嘅機師都喺晒到 同時冇番個機師牌同醫生牌都冇資格開account
呢D 短途, 預幾多油係空中盤旋?

2-3次落唔到再係上面遊都唔係辦法......
唔好二元呢點都好有以前「愛國不愛黨」嘅感覺
果然返緊去08年高登
除左中間果單 有咩關國泰營運事
咁你去斬人未
無一個蘑菇wor
琴晚有親戚澳洲番香港都Land唔到

Go around左粒幾鐘最尾飛左高雄

訓左一晚第二朝再番香港

咁真心唔好計咩人種

係空中又上又落又chok出面又行雷閃電

係人都會驚既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞