#1英國鐵路討論區

952 回覆
57 Like 3 Dislike
珍。下繁Circle & District 有delay。跟住轉piccadilly,人多樓梯塞晒人,拎住行李麻煩。 預多啲時間呀

不過鍾意搭tube
趁steam特價買咗隻train sim world 4,d英國車都幾唔錯
佢啲DLC等特價先好買如果唔係買DLC都買窮你
玩開呢類game當然知道
巴打除咗買咗主game 之外,仲有冇買過其他嘢?
買咗special edition,入面包咗部份dlc
但呢個係事實

HS2 最重要嘅目的係要嚟 relief WCML 嘅 traffic
例如去三大城市同 Crewe 嘅人唔好再去搭 Pendolino
咁 WCML 會多啲位行貨車去推動經濟

唔多明點解依家先至講
要介紹埋啲 enhancement packs
咁先似番 real world
本身 base game 啲野太渣啦

https://www.youtube.com/watch?v=mo0Y9muOJ_8&pp=ygUkYXJtc3RvbmcgcG93ZXJob3VzZSBlbmhhbmNlbWVudCBwYWNr
佢買train sim world 4 你介紹佢買埋train simulator classic 啲enhancement pack
Class 43 designer 過咗身 Rip Sir Kenneth Henry Grange
學日本JR玩分社

BR Scot
BR Wales
BR North
BR South
BR West
BR Midlands
BR London
BR East
唔使問,north 一定係最差嗰間
要玩得起應該只可以

BR England
BR Scot
BR Wales

其實仲有Northern Ireland

BR England唔知幾時先真係全部國有化到不過堆 open access operator仲有冇得留低都係問題
NI Railway一早國有化咗
所以唔使理佢

講真都想嗰堆open access 可以留低,歐陸堆鐵路都係咁玩
(國營SNCF/DB + open access)

睇英國改革都係想行歐陸模式嘅啫
歐陸模式近年都唔係見得有幾好

SNCF就比人話大刀闊斧cut曬啲蝕錢嘢
DB又成日比人屌Delay
歐陸模式係咪姐係日本啲JR + 無數私鐵 + 地鐵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞