[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#113 OLED新時代

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
好多鋪頭冇貨扮有貨報價
基本price 個價錢旁寫住“請先查詢”
可以話9成都無貨
即日更新價錢 即日問都係冇貨
我只係打句 香港人唔好講5090
你就打一大段嘢
你話冇嬲就冇嬲啦 死雞撐飯蓋
Fo32u2 Dp alt得15W
321urx 冇喇叭 usb2.0
差唔多 成皮野都縮規格
最尾都係搵間電器舖報晒最方便,間間格價又未必真係平好多
我搵咗屋企附近啲電器舖,一間搞掂晒舒舒服服,價錢同price 嗰啲所謂最低價都唔係差好遠,但唔使煩

豐澤我覺得如果計完㢇用卡回贈有時都用得過
最緊要係佢可以一次放貨 一日假收貨 一日假等裝
分開買收貨都搞你幾轉
想問下買左xv272k v3 既人隻mon 其實有冇usb?
見好多網冇提有但係官網圖就見到有
係, 唔同舖買要分開收貨諗起都癲, 好多時都夾唔到同一日送
我只係打句 要用5090推
你就話香港人學咩人講5090
不如你講下我嬲緊咩?

打咁大段就係因為你鳩到唔係幾隻字可以形容到呀傻鳩
TUF Gaming VG28UQL1A 點睇?
用緊3070TI
144hz 2k 27"
簡單打lol睇youtube
邊個最好
太多選擇
odyssey G5 ok嗎
PG32UCDM用QD-OLED入面最差嘅panel,均勻度表現極差,panel係支製
【华硕旗舰新品!4K 240Hz QD-OLED显示器 ROG PG32UCDM全面评测报告【小雪人评测第155期】-哔哩哔哩】 https://b23.tv/7SOUGNy
均勻度同其他QD-OLED差成10倍,cls,人地1.幾%,佢十幾%!仲以為用緊lcd panel
qd-oled 要上4k先可以正常做文書,2k gg
MIC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞