[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#113 OLED新時代

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
MSI OLED
我aw32暫時都未見到 明明星期六我先睇咗成日馬
dell好似唔會主動提你,要自己開menu見黃燈先知夠鐘做
我4070TI應該用唔晒,有無平D推薦,依家用緊G32QC
用來打機 ps5
32吋, 4k, curved, high hz係咪得Dell AW3225QF可以揀
真係奉勸大家唔好係2kfun 度訂貨 話係第一批又比唔到 唔夠貨出 唔通知
要自己追
仲要唔跟單次序派 等5系卡出 遲買平幾舊算
當時都覺得奇怪,點解漢科自己話第一批已經賣晒,但佢仲可以預訂第一批
巴打又訂咗
冇,我目標一直都係fo32u2p
如果著黃燈/紅燈你直接撳電源掣就會自動做,唔洗menu左撳右撳咁麻煩
如果隻MSI OLED你覺得用唔晒
咁其他4K 144都應該一樣用唔晒架
唔好慳個少少
MSI OLED係指MEG 342C QD-OLED?
好似好多人推MEG 342C QD-OLED
係MPG321URX呢部
係32吋4k oled
dell AW3225QF
msi MPG321URX
asus PG32UCDM
Gigabyte FO32U2P

我都苦腦中
技嘉我應該唔會再考慮,比我應該唔計錢
ASUS>MSI>DELL>技嘉
最抵都係MSI
msi > 即刻跛 >共碩 曲mon 不了
買左 即刻跛
佢完全一鳩樣咁覆我, 但我無骨氣, 廢事退, 退完第二度買驚仲遲過佢
ps5最高唔係推得4k60?
平行時空?27號2000 飛馬WhatsApp 已經同我講冇了 想幫埋朋友訂都冇
但Price 2000 漢科website 照樣打第一批4月
係,但我有時都會玩其他電腦game
想一次過換部好少少

諗緊MSI G321CU 定 Samsung Odyssey Neo G7
32’’ 大家用咩枱? 1.2x0.6m會唔會得返半張
直上QD-OLED
咁多年黎最大突破
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞