陳蕾:我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

1001 回覆
190 Like 1000 Dislike
又係喎,豹哥都識玩
你地死者家人控訴
True
人格有問題 利用中意自己既人係最低賤
分手係無問題 問題係佢分完又問人借錢仲唔低賤 食屎啦
其實喺出面戴住另一副面具係好易
條仆街仔要同你搞好關係自然表現得聖人人格
包括哂你講嘅咩體貼 顧人感受

你唔在意嘅外界唔認識嘅面孔係所有推你上女金嘅觀眾們
唉 唔想屌你但都真係幾撚失望
並表示Nathan很顧及別人感受,曾猶豫應否上台,「佢第一時間係怕影響到我

很顧及別人感受會咁樣對自己條女既咩?表演做show就識到諗會唔會影響到人 平時自己對條女差就唔怕影響到佢 食撚屎啦nathan哥 快啲收皮啦無人想見到你條柒頭
已脫粉
好後悔投咗票俾佢
好後悔買咗演唱會飛
以後唔會再支持佢嘅作品
無計 我唔係佢身邊嘅人
佢呢位樂壇社工要幫嘅受眾唔係我
佢呢類人真係唔關自己事唔會理
扮到幾正能量都好
本質都係反社會人格
全世界十分一人係咁
只係今次佢唔認為有損佢利益
所以唔洗扮
巴打得閒幫落仔發平反埋
我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔

姐係當班fans臭四
睇太多動漫
唔知喺度做乜鳩
應該以為眾人皆醉我獨醒咁
利申 半個fans 但對呢件事好失望

有義氣就唔識分是非黑白? 呢個係道德問題 大愛都唔係咁樣大愛掛
人冇公關 食屎架喇
True你老味
你要撐陳雷
都唔好詆毀Jessie呀
forgiveness
若然恩B真係咁撚顧及你,係連你個邀請都唔會接受

不能認同更多, 個feel擺明就係陳蕾應承左又唔好意思推, 佢自己就為左可以繼續自己個所謂夢想攬炒埋陳蕾, 仲以退為進話怕影響陳蕾, 真係大仆街中既大仆街
連登仔果隻冷嘲熱諷都搞到唔少人自殺/有情緒病
點解唔會反省下自己?真係好雙重標準
平時無事無幹就笑女人係雞係公廁,死左就打正旗號屌9人
遊學修拍果集最佳仙人掌真係中哂
放棄你地班hater 姐
咁你又點樣覺得個女仔係恐怖情人同情緒勒索呀?
真係, 好彩我都無乜點聽
welcome to 連登
咁撚黑心,佢講到條仔性格好好 我好了解佢
外面嘅人乜都唔知你收嗲 我唔會理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞